AB Soft d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROJEKTOVANJE I IZRADU INFORMACIONIH SISTEMA AB SOFT DOO BEOGRAD
ADRESA
Gospodara Vučića 21, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Branislav Brkić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Referenc lista
Opis delatnosti
Kompanija AB Soft osnovana je 1990. godine kao preduzeće za projektovanje i izradu informacionih sistema. Nakon dugogodišnjeg uspešnog rada i stečenog velikog iskustva, AB Soft danas na našem tržištu predstavlja jednu od kompanija koje su se dokazale na polju izrade, implementacije i uvođenja informacionih sistema za potrebe privrednih subjekata različitih delatnosti, kako ERP kategorije, tako i rešenja za upravljanje kadrovima, dokumentacijom i odnosima sa klijentima.

Sa sedištem u Beogradu i poslovnicom u Valjevu, kompanija AB Soft zapošljava 44 stručnjaka angažovanih na projektovanju, izradi i održavanju poslovnih informacionih sistema. Iskusan tim programera, više od 2.000 instalacija poslovnog softvera, kao i brz odziv na sve zakonske izmene i prilagodljivost sistema specifičnim zahtevima, osnova su za pozicioniranje u sam vrh proizvođača informacionih sistema. Službu podrške u AB Softu čini tim programera i konsultanata različitih profila i specijalizacije. Ono što njih izdvaja jeste višegodišnje iskustvo svakog člana tima na poslovima projektovanja, razvoja i implementacije poslovnih rešenja.

AB Soft moduli omogućuju upravljanje resursima preduzeća, ljudskim resursima, praćenje logistike, prodaje, proizvodnih procesa i pogonski obračun, nabavke i prodaje, transportnih i mobilnih sistema, e-poslovanja, upravljanje odnosima sa kupcima od monitorisanja tržišta, evidencije i praćenja potencijalnih interesenata, sve do analize poslovnih promena i postavljanja operativnih planova i strateških ciljeva. AB Soft moduli za PDA uređaje, B2B i Web aplikacije, kao integrisani deo AB Soft ERPa, omogućuju bržu razmenu inf. sa udaljenih lokacija i brže i kvalitetnije izveštavanje.

Vesti