Ingram Micro doo Beograd


Veliko preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Ingram Micro društvo sa ograničenom odgovornošću Beograd
ADRESA
Tošin bunar 272 V, 11070 Beograd
Odgovorno lice
Kris Emile Paul Mees, Ferenc Zoltán Lázár, Vladimir Popović, Karel Victor H. Everaet
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Saopštenja
Opis delatnosti
Ingram Micro doo Beograd jedan od najuspešnijih distributera iz oblasti IT rešenja i telekomunikacija u regionu Istočne i Jugoistočne Evrope. Specijalizovan je za poslovno-informatička rešenja, koja se temelje na dodanoj vrednosti.
U junu 2016 godine, posle 20 godina uspešnog poslovanja kao deo RRC grupe, dogodila se akvizicija od strane Ingram Micro Company. Nedugo zatim kompanija RRC doo menja ime u Ingram Micro doo Beograd.
Ingram Micro doo Beograd je deo Ingram Micro grupe – najvećeg svetskog distributera u oblasti IT opreme, koji ima kancelarije u 45 zemalja i 154 distributivnih centara širom sveta, takođe, sarađuju sa preko 1700 dobavljača i preko 200 000 klijenata u 160 zemalja.
Sa svojom ogromnom globalnom infrastrukturom, fokusom na cloud i mobilnost Ingram Micro omogućava poslovnim partnerima da efikasnije i uspešnije posluju na tržištu.
Kompanija Ingram Micro doo Beograd posluje na pan-evropskom, regionalnom i lokalnom nivou, što omogućava da se iskoriste mnoge komercijalne i marketinške prednosti i da se prilagode specifičnim potrebama lokalnih tržišta.
Strateški uspeh kompanije Ingram Micro doo upravo leži u iskustvu i dubokom poznavanju svakog tržišta na kome posluje. Personalizovan pristup, tehnička ekspertiza i jak osećaj za potrebe kupaca, omogućavaju visok nivo fleksibilnosti u odnosu na zahteve različitih vendora i različitih kanala.
Ingram Micro doo Beograd, s jedne strane uvećava uspeh svojih partnera povezujući ih sa vodećim IT vendorima, dok sa druge strane povezuje vendore sa velikom bazom partnera. Ingram Micro doo Beograd kao Value-Added Distributer, može da ponudi svojim partnerima proizvode, napredna rešenja i dodatne usluge uz optimalne cene i adekvatnu tehničku i pre-sales podršku.

Vesti