Avital d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA TRGOVINU I USLUGE AVITAL DOO BEOGRAD
ADRESA
Autoput za Novi Sad 246B, 11080 Beograd
Odgovorno lice
Meir Avital
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Galerije
Opis delatnosti
Avital je zastupnik Netafima za Srbiju i prisutan je na tržištu već nekoliko godina. Eksperti Avital-ovog tima uzgajivačima obezbeđuju tehnološku i podršku u toku čitavog proizvodnog ciklusa.


O Netafimu

Kao pionir na polju "kap-po-kap" navodnjavanja, Netafim je jedna od vodećih svetskih kompanija za proizvodnju i inovacije sistema za navodnjavanje. Sa obrtom od preko 350 miliona dolara, 2000 zaposlenih, 14 proizvodnih postrojenja u 8 zemalja, 30 ćerki-kompanija i jakom distributivnom mrežom u preko 100 država , Netafim usko sarađuje sa svetskim finansijskim i nevladinim organizacijama. Na ovaj način Netafim svojim klijentima pomaže u pronalaženju optimalnih načina za finansiranje projekata vezanih za navodnjavanje.Netafim je uspešno završio puno projekata u Istočnoj Evropi.


Primena naprednih poljoprivrednih tehnologija

Kako bi omogućio domaćim uzgajivačima da bolje prihvate savremene načine proizvodnje, Netafim™ uz pomoć svog srpskog zastupnika Avitala prenosi svoje veliko praktično iskustvo iz oblasti navodnjavanja i poljoprivrede. Netafimovi eksperti za navodnjavanje rade rame uz rame sa proizvođačima na sprovođenju isplativih modularnih rešenja za navodnjavanje koja su prilagođena klimatskim uslovima i osobinama zemljišta. Preko utvrđivanja i primene poljoprivrednih strategija prilagođenih uslovima okoline, Netafim svojim klijentima donosi prednosti koje se ogledaju u povećanju prinosa i profita.