Inter-Mehanika Skorenovac


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE INTER-MEHANIKA DOO SKORENOVAC
ADRESA
BRATSTVA JEDINSTVA 53, 26228 Skorenovac
Odgovorno lice
Vladimir Đurđević

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Ličnosti
Filantropija
Opis delatnosti
Neprestano ulažući i investirajući u nove proizvodne programe, shvatajući da je na programu remonta i održavanja železničkih vozila u Srbiji poslednjih godina nastala velika praznina, vlasnici Inter - Mehanike investiraju u program proizvodnje i usluga vezanih za železnicu. Godine 2008. na lokaciji Stara železara - UTVA IBZ, na 1.2 km od železničke stanice Smederevo, izgrađena je moderna hala za remont i održavanje svih tipova teretnih vagona.

INTER - MEHANIKA DOO Smederevo, je danas moderna firma koja se bavi proizvodnjom i u slugama, kako za velike državne sisteme (EPS, Železnica ...), privatne firme (Hesteel Serbia Iron Steel, NIS TNG, Elixir, HIP Petrohemija, Axbenet, Ermewa ...), tako i za sva ostala lica, poznati su kotlovi na biomasu, koji su očistili dvorišta u mnogim vojvođanskim mestima, selima Homolja, Pomoravlja, Šumadije ...
Rekonstrukcija, opravka i održavanje vučnih i vučenih železničkih vozila danas su osnovna delatnost INTER-MEHANIKE. Kao ovlašćeno lice za održavanje svih tipova teretnih kola i železničkih vagon cisterni poseduje međunarodni sertifikat ECM.

Vesti