Sterling d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROMET I USLUGE STERLING D.O.O. BEOGRAD
ADRESA
Žorža Klemansoa 24 L5B, 11108 Beograd
Odgovorno lice
Nebojša Mrvaljević, generalni direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Finansije
Filantropija
Opis delatnosti
S - Strategija je po definiciji dugoročni plan akcija koje treba da dostignu određeni cilj. Naš cilj nije samo da postignemo kvalitetan i profesionalan odnos sa klijentima i partnerima već i da taj odnos negujemo i unapređujemo na obostrano zadovoljstvo.

T - Taktika je ono u čemu mi vidimo jasan i bitan korak na putu od svakog postavljenog zadatka do konačnog cilja. Pravi odabir partnera saradnika i ljudi koji uspešno grade sve Sterlingove poslovne odnose bitna je karika u lancu koji vodi do zadovoljstva konačnog potrošača.

E Energija dinamičnost i snaga našeg tima je od samog osnivanja kompanije aprila 2001. motor pokretač i predstavlja bazu za sve buduće uspešne poslovne poduhvate i plodno tlo za nove inspirativne poteze.

R Reinvestiranje ne samo kapitala već pre svega prethodno stečenog iskustva u nove kao i u već postojeće poslovne odnose znači ne samo obnavljanje već i unapređenje uzajamnog poverenja između nas i naših partnera bez kog ne možemo zamisliti nijedan poduhvat.

L - Lojalnost partnerima i brendovima lojalnost klijentima lojalnost konačnim potrošačima naša je obaveza ali i zadovoljstvo jer su sticanje novih partnera i uspešno poslovanje sa već postojećim znak jakog uzajamnog poverenja i posvećenosti poslu.

I Integritet principi u poslovanju sistem vrednosti koje Sterling neguje ram su u okviru koga se donose sve odluke. Odlučnost u potezima efektnost i postojanost rezultata i reputacija koju imamo kao pouzdan partner nešto je na šta smo posebno ponosni.

N Noviteti se pojavljuju svakodnevno. Mi se trudimo da odaberemo ako se radi o brendovima i proizvodima ili primenimo ako su u pitanju ideje ili poduhvati one inovacije koje će na najbolji način izaći u susret potrebama tržišta i izaći u susret sve istančanijim potrebama potrošača.

G - Generalno drugačiji pristup poslovanju

Vesti