iSiS d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU iSiS d.o.o.
ADRESA
Bulevar Nikole Tesle 30a, 11080 Beograd
Odgovorno lice
Olivera Prljević, direktorka

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
iSiS d.o.o. je proizvodno – trgovinsko preduzeće osnovano krajem 1999. godine sa sedištem u Beogradu. Zahvaljujući principima kojima se vodimo, iskustvu koje posedujemo i načinu poslovanja sa partnerima, razvili smo se u jednu od vodećih kompanija u oblasti zaštite na radu. Naša misija jeste da kroz obuku, konsalting i obostranu saradnju uvedemo svetski nivo zaštite na radu u kompanijama sa kojima sarađujemo. Upravo ovde, na jednom mestu, na raspolaganju vam je kompletan neophodan program lične zaštitne oprema za zaštitu radnika u okviru svih privrednih delatnosti.

Primenom ličnih zaštitnih sredstava iz našeg asortimana u krajnjoj liniji doprinosite ekonomičnijem i profitabilnijem poslovanju vaše kompanije, kao i pružanju maksimalne zaštite i sigurnosti vašim radnicima. Praćenje najnovijih kretanja na tržištu Evrope i sveta iz oblasti zaštite na radu, ali i naše zemlje, omogućilo nam je da u najkraćem roku kvalitetno i efikasno odgovorimo na najkompleksnije zahteve i da isporučimo najrazličitije grupe artikala iz asortimana lične zaštitne opreme za zaštitu glave, tela, nogu i zaštite od pada.

Preciznost, adekvatno reagovanje, temeljan pristup i poverenje je ono što čini stub iSiS d.o.o. kompanije dok primena standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018 i kvaliteta garantuju uspešno i korektno poslovanje.