Auto Centar Stojanović


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
AUTO CENTAR STOJANOVIĆ PREDUZEĆE ZA USLUGE, TRGOVINU I PROIZVODNJU D.O.O.
ADRESA
Jurija Gagarina 225, 11070 Beograd
Odgovorno lice
Miroslav Stojanović

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Saopštenja
Slobodna radna mesta
Opis delatnosti
Auto Centar Stojanović d.o.o je ovlašćeni prodavac i serviser automobila iz programa Škoda na području Republike Srbije. Porodična firma koja posluje preko 25 godina ima atraktivnu lokaciju i poslovni prostor izgrađen za potrebe tekućeg poslovanja u ulici Bačka br. 1G Zemun I trenutno ima 40 zaposlenih.

Nastojeći da se usaglasimo sa svim standardima koje zahteva Škoda a i potrebama klijenata izgradili smo objekat ukupne površine oko 3800m2 radnog I kancelarijskog prostora na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina 225 u Bloku 45. U novom objektu ACS Blok 45 posao je pronašlo novih 40 zaposlenih. Svečano otvaranje I puštanje u rad novog objekta održano je 8. juna 2011. godine.

U sklopu novog All Inclusive Center ACS Blok 45 pružamo sve vrste usluga vezane za prodaju i servisiranje vozila Škoda programa automehanika dijagnostika autoelektrika autolimarija lakiranje vozila usluge tehničkog pregleda registracija vozila osiguranje prodavnica auto-delova pomoć na putu i 24 časovno dežurstvo.

Sigurni smo računajući na dugogodišnje iskustvo u ovom poslu da ćemo sa skoro stotinu zaposlenih u našem preduzeću uspeti da udovoljimo svim zahtevima desetinama hiljada naših klijenata.