Mikro Kontrol d.o.o. Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
MIKRO KONTROL DOO, BEOGRAD (SAVSKI VENAC)
ADRESA
Vase Pelagića 30, 11040 Beograd
Odgovorno lice
Mile Milanov

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Saopštenja
Opis delatnosti
24 GODINE ISKUSTVA I NAPREDNIH REŠENJA

Preduzeće Mikro Kontrol je osnovano 1996. godine. Bavi se inženjeringom u oblasti automatizacije industrije i elektroenergetskih sistema.

Za vreme svog postojanja, preduzeće je steklo veliki broj referenci u različitim oblastima industrije: rudarstva, crne i obojene metalurgije, prerade voda, metaloprerađivačke industrije, prehrambene i hemijske industrije, industrije guma i građevinskog materijala, toplifikacije, trafo stanica ...

Tim od 40 diplomiranih inženjera sa decenijama iskustva je stručan u pronalaženju rešenja za upravljanje mašinama i procesima. Osnova ovih rešenja su PLC, SCADA i DCS sistemi.

Mikro Kontrol obezbeđuje: izradu tehničke dokumentacije, proizvodnju i isporuku elektro opreme, izradu PLC i SCADA softvera, parametriranje elektromotornih pogona i puštanje sistema u rad. Koristimo najmodernije softverske alate: PCS7, Simatic S7, WinCC, Studio 5000, FactoryTalk, PlantPAx Freelance, 800XA, CX One, Sysmac Studio, pakete za elektro projektovanje EPLAN i ACAD, pakete za SCADA sisteme iFIX i InTouch Wonderware.

Ima ugovorenu partnersku saradnju (Solution Partner, System Integrator) sa više svetskih firmi. Najznačajniji partneri su OMRON, ABB, Schneider Electric, Rockwell Automation, KUKA, SOLCON.

Stečeno iskustvo na prethodnim projektima, temelj je za sve buduće izazove.

Vesti