Eko-metal Vrdnik


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Eko-metal d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge Vrdnik
ADRESA
Pogon 1: Grobljanska 2
Pogon 2: Industrijska zona b.b., 22408 Vrdnik
Odgovorno lice
Ivana Gajin, direktor
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Eko-metal d.o.o. najveći promet ostvaruje u oblasti reciklaže, prerade i ponovnog korišćenja elektronskog i električnog otpada i otpadnih foto-hemikalija i fotografskog filma i papira.

Eko-metal d.o.o. poseduje sve potrebne dozvole i saglasnosti za obavljanje delatnosti u domenu menadžmenta opasnog i neopasnog otpada, izdatih od strane relevantnih državnih organa.

Eko-metal d.o.o. svojim klijentima obezbeđuje usluge stručnog preuzimanja navedenih otpada u skladu sa važećim srpskim i evropskim zakonima, što, između ostalog, znači da je kompletan put (preuzimanje, transport, skladištenje, prerada sekundarnih sirovina, prevoz i propisno uništavanje nepreradivih materija, itd.) opasnih i neopasnih materijala, od početka do kraja, moguće propratiti kroz odgovarajuću dokumentaciju, te da je ta dokumentacija transparentna i dostupna za eksternu kontrolu.

Eko-metal d.o.o. zaista može da podmiri sve potrebe svojih klijenata u oblasti preuzimanja i daljeg odgovornog i zakonitog postupanja sa svim otpadima koje poseduju, bili oni opasni ili neopasni.

Zahvaljujući gore nabrojanim činjenicama, u mogućnosti smo da ponudimo svim zainteresovanim klijentima izradu sveobuhvatnih projekata o postupanju sa svim otpadnim materijama u okviru preduzeća ili organizacije, uključujući električni i elektronski otpad, otpadne foto-hemikalije, otpadni aluminijum i bakar, otpadne akumulatore, otpadni azbest ili bilo koji drugi otpad. Za sav preuzeti otpad izdajemo DOKUMENT O RAZVRSTAVANJU OTPADA i DOKUMENT O PREUZIMANJU OTPADA, čime svu odgovornost za dalje odgovarajuće postupanje sa konkretnim otpadom preuzimamo na sebe.

Vesti