Danijela Commerce Pančevo


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU DANIJELA COMMERCE D.O.O. PANČEVO
ADRESA
Bavaništanski put 20, 26000 Pančevo
Odgovorno lice
Manuela Plamenova Babachkova,Tsvetomir Plamenov Babachkov

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Za 17 godina uspešnog poslovanja i razvoja Kompanije Danijela Commerce pozicionirala se na tržištu kao distributer i zastupnik brendova vrhunskog kvaliteta.

Kompanija danas zapošljava preko 100 radnika različitih profila, a poznate brendove koje zastupa - Golden Rose, Roxanne, Xceed, Elea, Trisa, Miss Magic, Beauty distribuira širom zemlje sarađujući sa najvećim trgovinskim lancima, parfimerijama , apotekama I marketima. U isto vreme Kompanija Danijela Commerce je i prijatelj velikog broja medijskih kuća, modnih agencija, frizerskih i kozmetičkih salona, ali i mnogobrojnih potrošača širom zemlje čije smo poverenje zadobili kvalitetom i poslovnošću.

Najveći deo svoga poslovanja Kompanija zasniva na zastupanju i distribuciji brenda dekorativne kozmetike Golden Rose koji je na našem tržištu odavno poznat po odličnom balansu cene i kvaliteta. Ekskluzivno zastupa i Roxanne proizvode, parfeme i toaletne vode, koji se proizvode u sestrinskoj firmi Erte cosmetics.

Danijela Commerce od samog početka zastupa bugarsku kompaniju Solvex i njene brendove - MM Beauty farbe ze kosu, Miss Magic - farbe za kosu i kreme za negu lica, tela, ruku i nogu. U našem asortimanu nalaze se i Elea Profesionalne farbe za kosu, kreme za lice, ruke, noge, kao i serija proizvoda za depilaciju.

Početkom 2013. godine Kompanija Danijela Commerce postaje ekskluzivni zastupnih švajcarskog brenda „Trisa“starog 130 godina. „Trisa“ je lider u proizvodnji četkica za zube i u fabrici koja je locirana u srcu Švajcarske dnevno se proizvede preko dva miliona četkica koje se distribuiraju širom sveta, a od 2013. godine zahvaljujući našoj kompanij, dostupne su i na našem tržištu.

Središte poslovanja Kompanije Danijela Commerce je uvoz i distribucija brendova čiji smo zastupnici - obuhvatamo čitavo područje naše zemlje. Sva pažnja usmerena je na bolje pozicioniranje brendova na našem tržištu kako bi bili što pristupačniji krajnjem potrošaću koji predstavlja centralno mesto našeg poslovanja.

Vesti