WILO Beograd d.o.o.


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA TRGOVINU I USLUGE WILO BEOGRAD DOO BEOGRAD
ADRESA
Tetovska 72, 11050 Beograd - Voždovac
Odgovorno lice
Nemanja Tubić, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Filantropija
Opis delatnosti
WILO SE Dortmund jedan je od najvećih proizovođača pumpi za grejanje, hlađenje, klimatizaciju, vodosnabdevanje i odvođenje otpadne vode, i sinonim je nemačke tradicije, kvaliteta i pouzdanosti. Kompanija WILO SE Dortmund ima tradiciju dužu od 145 godina. S obzirom na ovo ogromno iskustvo, sticano tokom godina postojanja, WILO je jedan od lidera i diktira trendove razvoja pumpi i pumpne tehnike u svetu. Koncern koji sada ima više od 7500 zaposlenih na svim kontinentima i prodaju od preko milijardu i trista miliona evra je svoj put u industriji pumpi započeo pre više od 145 godina patentom i proizvodnjom prve cirkulacione pumpe za grejanje. Od tog prvog patenta do danas WILO, još uvek u vlasništvu porodice osnivača, nije prestao da bude lider inovativnosti i kvaliteta kroz razvojne projekte eksperata iz Dortmunda. U sastavu WILO-a je više od 60 ćerki firmi širom sveta, kao i 17 proizvodnih jednica u 8 zemalja.

Proizvodni program firme WILO SE obuhvata nekoliko hiljada tipova pumpi, koje se mogu svrstati u sledeće osnovne kategorije: 1. Pumpe i sistemi za grejanje, hlađenje i klimatizaciju 2. Pumpe i sistemi za vodosnabdevanje 3. Pumpe i sistemi za transport otpadnih voda Navedeni proizvodni program obuhvata sledeće prodajne segmente: 1. Porodične kuće i manji stambeni objekti 2. Komercijalni poslovni i stambeni objekti 3. Komunalni sistemi daljinskog grejanja i hlađenja 4. Komunalni sistemi za vodosnabdevanje 5. Komunalni sistemi za transport i tretman otpadnih voda 6. Industrijski sistemi i instalacije U našoj poslovnoj politici na prvom mestu nalazi se kvalitet, realizovan kroz ideju da je zadovoljstvo kupca naša obaveza i posao, što je preduslov za proizvodnju po najsavremenijim svetskim standardima kvaliteta i pouzdanosti. Ovo takođe podrazumeva velika ulaganja u razvoj i istraživanja i stalna usavršavanja svih zaposlenih u skladu sa savremenim svetskim standardima, koje upravo WILO diktira. Treba napomenuti i OEM reference, odnosno plasman WILO pumpi i opreme za prvu ugradnju, gde značajan broj renomiranih svetskih proizvođača, kao što su Viessmann, Junkers, Vaillant, Bosch i dr. u svoju opremu serijski ugrađuju WILO pumpe i pumpne sisteme.

WILO Beograd d.o.o. je ćerka firma WILO SE što dokazujemo potvrdom izdatom od strane WILO SE u kojoj se navodi da je WILO Beograd d.o.o. 100% ćerka firma društva WILO SE i da je jedina ovlašćena da na teritoriji Srbije i Crne Gore uvozi pumpe, pumpne sisteme, rezervne delove i ostale proizvode kompanije WILO SE. U okviru WILO Beograd d.o.o. pored direkcije u Beogradu, posluju i kancelarije u Novom Sadu i Nišu. Kompanija ima 16 zaposlenih, od toga 7 inženjera koji su zaduženi za prodaju, pružanje tehničkih i servisnih usluga. Zaposleni poseduju veliko domaće i internacionalno iskustvo u nabavci i isporukama pumpi, servisiranju istih, kao i pružanju tehničkih usluga pri selekciji, ugradnji i eksploataciji naših proizvoda. Kvalitetna struktura, iskustvo, ali i obrazovanje zaposlenog kadra garancija je pružanja vrhunskih usluga u oblasti pumpne tehnike. Za krajnje kupce je značajna činjenica da Wilo Beograd d.o.o. ima sopstveni servis, i mrežu ovlašćenih servisa na teritoriji Srbije i Crne Gore, kao i magacin sa velikim lagerom proizvoda i rezervnih delova.

Sve ovo omogućava kratke rokove isporuke i bilo kakvih servisnih intervencija, koje se realizuju od strane ovlašćenih servisera. U skladu sa poslovnim standardima i etikom definisanom WILO SE, od svih zaposlenih WILO Beograd d.o.o. može se očekivati apsolutna stručna i tehnička podrška pri izboru pumpi i prateće opreme, kao i razne vrste treninga i obuka vezanih za WILO proizvode i pumpnu tehniku uopšte. Takođe, na raspolaganju je veliki izbor kataloškog materijala u štampanoj i elektronskoj formi, kao i softver za izbor pumpi namenjen kao tehnička podrška od projektovanja do ugradnje i eksploatacije WILO opreme. WILO Beograd d.o.o, je skoro dvadeset godina prisutan na našem tržištu, i tokom tog perioda smo stekli veliki broj zadovoljnih kupaca i klijenata, jer isključivo nudimo proizvode WILO SE, koji se odlikuju vrhunskim nemačkim kvalitetom. Poverenje, znanje, kvalitet, inovativnost – mi to jednostavno zovemo WILO

Vesti