Keramika Jovanović d.o.o. Zrenjanin


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
KERAMIKA JOVANOVIĆ DOO ZRENJANIN
ADRESA
Krаlја Pеtrа Prvоg 6, 23000 Zrenjanin
Odgovorno lice
Budimir Jovanović, vlasnik

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Događaji
Finansije
Galerije
Saopštenja
Opis delatnosti
Privredno društvo „Keramika Jovanović“ doo osnovano je januara 1994. godine sa sedištem u Zrenjaninu. "Keramika Jovanović" se bavi veleprodajom i maloprodajom keramičkih pločica, opreme za kupatila i opekarskih proizvoda. Pored toga „Keramika Jovanović" je vlasnik „Ogreva“- najveće maloprodaje građevinskog materijala u Banatu, fabrike za proizvodnju opekarskih proizvoda „Neimar“ i „Termike“ fabrike koja proizvodi perlit za prehrambenu i građevinsku industriju. „Keramika Jovanović“ je vlasnik brenda keramičkih pločica „CERAMICA IBERIA" koji se za nas proizvodi u fabrikama poznatih domaćih i ino-proizvođača, kupatilskog nameštaja “IBERIA" i fabrike za proizvodnju tuš kabina i paravana “LUXOR” u Skoplju.
Nudimo raznovrstan proizvodni asortiman inspirisan najnovijim trendovima u dizajnu i tehnološkim inovacijama. Iz godine u godinu razvijamo se i usavršavamo svoju fleksibilnost kako bi odgovorili zahtevima standarda i potrebama naših kupaca.
Našu bogatu ponudu keramičkih pločica, u svakom trenutku možete videti u jednom od naših 14 salona keramike, kao i u mnogim drugim salonima naših poslovnih partnera širom Srbije i regiona i uveriti se u pouzdanost kvaliteta, široke primenljivosti i pristupačnih cena naših proizvoda.

Vesti