ARG SYSTEM BEOGRAD - privredno društvo obrisano iz registra


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROJEKTOVANJE, INŽENJERING, PROIZVODNJU, UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU ARG SYSTEM D.O.O. - privredno društvo obrisano iz registra
ADRESA
KNEZA MIHAILA 47, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Žarko Popović
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Finansije
Opis delatnosti
TELEKOMUNIKACIJE:

VoIP (Voice Over IP) je tehnologija koja omogućava prenos glasa preko računarskih mreža (npr. Interneta). Funkcije telefonskih centrala u VoIP sistemu preuzimaju računari. Na ovoj platformi prenos glasa i podataka teče istovremeno. Samim tim posao se može pojednostaviti. Telefonski poziv može se inicirati i klikom miša, razgovori se lako mogu snimiti i organizovati u fajlove na Vašem računaru. Sistem se može neograničeno programirati za željene varijante automatske distribucije poziva, automatske telefonske sekretarice koju može imati svaki korisnik itd. Uprošćeno, samo je jedna adresa potrebna za prenos glasa, email-a ili faks dokumenta.Pored novih usluga koje će VoIP sigurno doneti u sferi telefonske komunikacije on već danas nudi očigledne prednosti nad klasičnim telefonskim sistemom. Na prvom mestu mogućnost upravljanja i održavanja gde se održava samo jedna mreža koja prenosi i glas i podatke. Telefonski troškovi za medjunarodne razgovore mogu se skoro potpuno eliminisati korišćenjem jeftinijeg i sveprisutnog Interneta za prenos glasa. A sami troškovi eksploatacije VoIP telefonskog sistema su minimalni jer su praktično uključeni u troškove održavanja već postojeće lokalne računarske mreže.

ARGUS predstavlja paketnu računarski podržanu telekomunikacionu platformu koja pruža usluge informisanja i nadgledanja. Podaci sa kojima ARGUS platforma radi mogu biti tekstualnog, glasovnog i grafičkog tipa.U informacione usluge ARGUS platforme spadaju telefonske i usluge bežičnog obaveštavanja korisnika. Najznačajnije telefonske usluge su GIS (sistem telefonskog govornog automata), IP-PBX (softverska telefonska centrala) i IP CallCenter sistemi sa mogućnošću udaljene IP telefonije (VoIP).Servisi nadgledanja realizuju se putem modula za automatsku telefonsku dojavu, automatsku bežičnu dojavu putem SMS poruka i dojava na numerički pejdžing sistem, kao i MTA podsistem (email).



INŽENJERING:
*Projektovanje
*Završni radovi


ENERGETIKA:
*Merni transformatori


UPRAVLJANJE VAZDUŠNIM SAOBRAĆAJEM