NavMenu

Konfindustrija Srbija

Micro preduzeće

Potpuni naziv:

Udruženje Konfindustrija Srbija

Odgovorno lice:

Patrizio Dei Tos

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Datum osnivanja:

??.??.????

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Kontakt

Adresa:Zmaja od Noćaja 12, III sprat, stan broj 6, 11000 Beograd
Telefon: ??? (?)?? ???? ???
??? (?)?? ???? ???
Fax: ??? (?)?? ???? ???
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privredna i poslovna udruženja

Broj zaposlenih:

? (????)

Nivo prihoda/godina:

???-??? EUR

Opis delatnosti

Konfindustrija Srbija je osnovana sa ciljem da bude adresa za sve za italijanske privrednike koji u Srbiji traže poslovne partnere i ovaj deo Balkana prepoznaju kao interesantan za poslovanje. Italija je već dugo jedan od prvih spoljnotrgovinskih partnera Srbije. U svetlu sve veće potrebe za internacionalizacijom poslovanja italijanskih preduzeća, Konfindustrija Srbija pruža operativnu strukturu i potporu svojim članicama za uspešnu saradnju sa partnerima u Srbiji, kroz mrežu, usluge i zastupanje. Time aktivno doprinosi i unapređenju ekonomsko-socijalnih odnosa dve zemlje.

Cilj Konfindustrije je da pokrene i podrži inicijative za poslovnu saradnju, da sadašnjim i potencijalnim članicama obezbedi sve potrebne informacije o poslovnom ambijentu u Srbiji, kao i da im pomogne u procesu pronalaženja adekvatnih partnera. Aktivnosti Konfindustrije Srbija usmerene su, takođe, i ka domaćoj privrednoj zajednici, koja saradjuje ili ima potrebu da saradjuje sa partnerima u Italiji.

Osnovana u junu 2012. godine, Konfindustrija Srbija danas broji oko 170 firmi članica.

U svom poslovanju, oslanja se na mrežu Konfindustrije u Italiji (Konfederacija Italijanske Industrije) koja broji više od 150 000 kompanija, sa preko 5 miliona zaposlenih.



Aktivnosti Konfindustrije Srbija baziraju se na potrebama firmi članica u cilju unapređenja njihovog poslovanja u Srbiji i u regionu jugoistočne Evrope: kao podrška u start up fazi poslovanja i u svim narednim koracima.

Kako bi konkretno pomogla svojim članovima, Konfindustrija Srbija koristi mrežu kontakata sa brojnim institucijama od Ambasade Republike Italije preko ministarstava i lokalnih samouprava do Unije Poslodavaca Srbije i ostalih privrednih asocijacija u zemlji.





Prikaži pun opis

Vesti

Vidi sve

19.06.2024.  |  Vesti

Italijanske kompanije u Srbiji uvećavaju poslovanje

Italijanske kompanije u Srbiji uvećavaju poslovanje, a pod italijanskim kapitalom u našoj zemlji posluje preko 1.20 0 kompanija. Zapošljavaju oko 30.000 ljudi, a privredna i poslovna saradnja se unapređuje i razvija, kazao je ambasador Italije u Srbiji Luka Gori, koji je posetio dve kompanije pod italijanskim vlasništvom u Somboru. - Privredna i poslovna saradnja u proteklih godinu dana sa

Iz kataloga roba i usluga

Usluge koje pružaju poslovne, profesionalne, specijalizovane organizacije

Usluge koje pružaju poslovne organizacije

Usluge raznih organizacija zasnovanih na članstvu