Hotel Kopernikus Prag d.o.o Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
HOTELSKO UGOSTITELJSKO I TURISTIČKO PREDUZEĆE KOPERNIKUS PRAG DOO BEOGRAD
ADRESA
Kraljice Natalije 27, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Srđan Milovanović
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Hotel Prag se nalazi u samom centru grada Beograda, na svega nekoliko minuta od najznačajnijih znamenitosti grada.

Hotel Prag je građen u nekoliko etapa, 1929., 1936. i 1978. a lepota same građevine, specifične za arhitekturu modernizma Evrope XX veka, svrstala ga je u jedan od objekata pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda.
Hotel je sagradjen po projektu arhitekte Djure Bajalovića, a izlagan je i na prvom Salonu arhitekture 1929. god i Izložbi jugoslovenske moderne arhitekture 1931. god.
Čak i posle kompletnog renoviranja Hotel Prag je zadržao svoju tradicionalnu gostoprimljivost, toplinu i srdačnost, karakterističnu za ovo podneblje. Duh starog, boemskog Beograda koji je prisutan u Hotelu Prag, vratiće vas u slavna vremena naše prestonice.

Kategorisan kao poslovni hotel sa 4, raspolaže sa 82 moderno opremljene sobe. Sistem inteligentnih soba, besplatan internet, mini bar, centralna klimatizacija, sef, samo su neke od brojnih mogućnosti koje hotel pruža.

Pored renoviranih soba, u prijatnom ambijentu nalazi se i A La Carte restoran, na čijem se meniju nalazi bogat izbor internacionalne kuhinje a gostima posebnu pažnju privlači pivnica

Vesti