GMT Company Palilula


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I USLUGE GMT COMPANY DOO, BEOGRAD (PALILULA)
ADRESA
Doris Lesing 5, 11210 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Zoran Rikić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Ponude
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Ličnosti
Referenc lista
Saopštenja
Opis delatnosti
GMT Company je osnovana 1993. godine kao kompanija za proizvodnju i usluge u oblasti grafike, marketing i trgovinu.
Specijalizovani smo za štampu tekstila i u tom segmentu smo lideri na tržištu.

Posedujemo najmoderniju tehnologiju u oblasti digitalne štampe na tekstilu -sublimatik .Imamo širok asortiman proizvoda ,a spremni smo da odgovorimo i štampom i izradom proizvoda po željenom uzorku.

Izradjujemo zastave svih vrsta i veličina ,kako za spoljašnju tako i za unutrašnju upotrebu (zastave Srbije,Stranih zemalja,zastave organizacija,navijačke zastave,stranačke,stone zastave,Unutrašnje kancelarijske,svečane zastave,pukovske zastave,auto zastave,beach flag,zastave visilice...itd). Radimo digitalnu štampu i šivenje suncobrana i šatora. Kod nas možete poručiti brendirane suncobrane i šatore ,a možete raditi i rebrending postojećih (skidanje starog platna i štampa novog printa). Uz šatore naravno možete uraditi i brendirane rediteljske stolice i ležaljke ,brendirane stoljnjake ,brendirane podmetače za stolice ili klupe ,brendirane tende za bašte i terase..idr

Posedujemo sve proizvode za opremanje sajmova,butika i drugih promotivnih štandova. Bavimo se i izradom reklamnog –promotivnog tekstilnog materijala u šta ubrajamo: promotivne tekstilne torbe,promotivne kecelje,reklamne ešarpe,šalove,reklamne majice,krpice za naočare ,reklamne jastučiće,reklamne marame,promotivne rančeve..idr.



Vesti

Ponude