Sutura medic doo Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
SUTURA MEDIC DOO PREDUZEĆE ZA PROMET, POSREDOVANJE I ZASTUPANJE BEOGRAD
ADRESA
Vidikovački venac 45, 11090 Beograd-Rakovica
Odgovorno lice
Jadranka Bracanović, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Firma Sutura medic d.o.o. sa sedištem u Beogradu, prisutna je na prostorima Srbije u oblasti prometa medicinskog potrošnog materijala. Zaposleni u Sutura medic d.o.o. godinama rade na stručnom usavršavanju, edukaciji, proširivanju tržišta i prodaji medicinskog potrošnog materijala.



Kvalitetom su pridobili poverenje principala i zaključili Ugovor o Ekskluzivnoj Distribuciji sa renomiranim svetskim kompanijama. Od osnivanja osnovna delatnost Sutura medic d.o.o. je uvoz i distribucija hirurškog konca i proizvoda za urologiju.



Kompanije koju zastupaju su Laboratorio Arago S.L. iz Španije (svetski proizvođač hirurškog konca koji je zastupljen u većini zemalja širom sveta),Uromed Export Gmbh iz Nemačke (svetski proizvođač proizvoda za urologiju zastupljen takođe u zemljama širom sveta), i Klas Medikal iz Turske (svetski proizvođač hirurskih mrezica i specijalnih proizvoda za hirurgiju,zastupljen takođe u zemljama širom sveta).



Gotovo sve zdravstvene ustanove, veliki broj privatnih ordinacija i poliklinika u Srbiji nabavljaju hirurške konce i medicinska potrošna sredstva od Sutura medic d.o.o.



Za sve hirurške konce , i proizvode za urologiju koje Sutura medic d.o.o. uvozi i plasira na domaćem tržištu poseduje ovlašćenja proizvođača za prodaju, međunarodne sertifikate o kvalitetu robe i usklađenosti sa međunarodnim normama, sertifikate o poreklu i odobrenja domaćih ovlašćenih institucija koje testiranjem potvrđuju usklađenost ne samo sa međunarodnim već i sa domaćim standardima (Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije).



Preduzeće poseduje standarde o kvalitetu ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 o čemu postoje sertifikati izdati od sertifikacione kuće Certind.