Atlantic group d.o.o Beograd - privredno društvo obrisano iz registra


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PRIVREDNO DRUŠTVO ATLANTIK GROUP DOO BEOGRAD, SMEDEREVSKI PUT 20J - privredno društvo obrisano iz registra
ADRESA
Smederevski put 20j, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Miroslava Popović
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Filantropija
Opis delatnosti
Atlantic Grupa je multinacionalna kompanija koja u svom poslovanju objedinjuje proizvodnju, razvoj, prodaju i distribuciju robe široke potrošnje na tržištima Hrvatske, regije i zapadne Europe. Atlantic Grupa je vodeći europski proizvođač prehrane za sportaše, regionalni lider u proizvodnji vitaminskih napitaka i dodataka prehrani, istaknuti regionalni proizvođač kozmetike i proizvoda za osobnu njegu, te vodeći distributer robe široke potrošnje u jugoistočnoj Europi.

Kompanija zapošljava 1700 ljudi. Sjedište Atlantic Grupe je u Zagrebu, proizvodni pogoni se nalaze u Hrvatskoj i Njemačkoj, a tvrtke i predstavništva u 10 zemalja. Proizvodi Atlantic Grupe izvoze se na preko 30 tržišta. Na tržištima gdje nije prisutna s vlastitim operativnim kompanijama Atlantic Grupa je razvila partnerske odnose s regionalnim i nacionalnim distributerima.

Značajan broj vlastitih registriranih robnih marki rezultat je stalnog ulaganja u razvoj novih proizvoda. Istraživanje potreba potrošača, dosljedne marketinške strategije te sustavna inovacija proizvoda osigurali su mnogim robnim markama Atlantic Grupe vodeće tržišne pozicije. Cedevita instant vitaminski napitak, Naturavita ljekoviti čajevi, Plidenta zubna pasta, Rosal i Rosal lip balm i Melem univerzalna zaštitna krema dio su asortimana visokokvalitetnih robnih marki koje uživaju povjerenje potrošača u Hrvatskoj i na širem tržištu jugoistočne Europe. Na svjetskoj razini im se pridružuju vodeći brandovi u segmentu hrane za sportaše Multipower, Multipower professional, Multaben, Champ i Megaslim. Robne marke u asortimanu Atlantic Grupe proizvode se sukladno najvišim standardima proizvodnje i kontrole kvalitete, koji su uz dugu tradiciju naših proizvoda dodatno jamstvo potrošačima.

Vesti