Forum Media d.o.o. Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA IZDAVAŠTVO, PROMET I USLUGE FORUM MEDIA DOO BEOGRAD
ADRESA
Kralja Milutina 46-48, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Snežana Ilić
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Opis delatnosti
Privredno društvo FORUM MEDIA d.o.o, sa sedištem u Beogradu, osnovano je u junu 2008. godine kao ćerka firma nemačkog izdavača FORUM MEDIA GROUP. Matična firma povezuje samostalna privredna društva u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Velikoj Britaniji, Holandiji, Australiji, Kanadi, Singapuru, Hongkongu, Rusiji, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji, a svrstana je među 500 firmi sa najbržim rastom u EU.

FORUM MEDIA se bavi objavljivanjem priručnika i knjiga, kao i organizacijom seminara i e-seminara, namenjenih pravnim licima, za lakše snalaženje na tržištu, jednostavniju primenu zakona i unapređivanje ukupnog poslovanja.

Publikacije u svakoj izdavačkoj kući u okviru kompanije FORUM MEDIA GROUP u potpunosti su usklađene sa zakonodavnim sistemom svake pojedinačne države, prilagođene su potrebama lokalnih preduzeća i aktuelnim promenama na tržištu. Urednici i autori srpskih izdanja, kao i predavači na seminarima, su naši renomirani stručnjaci aktivni u privredi, javnom sektoru i stručnim udruženjima. Njihovo znanje i iskustvo u praksi donose korisnicima naših izdanja i posetiocima naših seminara najnovija stručna i praktična znanja, kao i veliku pomoć u postizanju poslovnih ciljeva.

Vesti