Fashion co Beograd


Veliko preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DRUŠTVO ZA EXPORT-IMPORT, TRGOVINU NA VELIKO I MALO TEKSTILOM I KONFEKCIJOM FASHION COMPANY DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD
ADRESA
Bulevar Mihaila Pupina 115 B, 11070 Beograd
Odgovorno lice
Draško Babić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Filantropija
Saopštenja
Slobodna radna mesta
Opis delatnosti
Fashion Company je jedna od najvećih domaćih kompanija koje se bave modom i modnom maloprodajom i veleprodajom sa preko 30 svojih maloprodajnih mesta u Srbiji i regionu (Crna Gora, Makedonija).
Brendovi koje Fashion Company zastupa pripadaju klasi svetski poznatih modernih urbanih brendova kao što su:Diesel, Calvin Klein, Premiata, Levi's, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Replay, Timberland, Camper, Cesare Paciotti, Bata, Liu Jo, Guess, Desigual, Lee, Wrangler, Paciotti 4US, Manila Grace, Steve Madden, Mango, UGG i mnogih drugih.
Fashion&Friends je jedinstveni multibrend koncept store u vlasništvu Fashion Company Srbija osnovan 2007. godine. Na jednom mestu objedinjuje najpoznatije svetske modne urbane brendove iz porfolija kompanije. Maloprodajna mreža trenutno broji 21 prodajni objekat na teritorijama Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije. U narednom periodu očekuje se ekspanzija na teritoriju Bosne i Hercegovine i zemlje Centralne Evrope.