Ilirika DZU Beograd


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
ILIRIKA DZU DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE INVESTICIONIM FONDOVIMA AD BEOGRAD
ADRESA
Knez Mihailova 11-15/V, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Đorđe Vujović
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Događaji
Ličnosti
Opis delatnosti
ILIRIKA GLOBAL je otvoreni investicioni fond kojim upravlja ILIRIKA DZU a.d. Beograd Društvo za upravljanje investicionim fondovima.

Otvoreni investicioni fond ILIRIKA GLOBAL namenjen je svim ulagačima fizičkim i pravnim kao i domaćim i stranim licima koji žele ostvarenje visokog prinosa ulaganjem u diversifikovani portfolio prvenstveno vlasničkih hartija od vrednosti. Navedena strategija ulaganja sadrži veći nivo rizika od fondova prihoda balansiranih fondova i fondova očuvanja vrednosti imovine ali ujedno i niži nivo rizika od nediversifikovanog pojedinačnog ulaganja na tržištu kapitala.

Preporučeni period ulaganja u Fond je najmanje 3 godine.

Investitor može kupiti investicione jedinice uplatom na novčani račun fonda kod kastodi banke. Tako prikupljena sredstva se investiraju u hartije od vrednosti. Investitoru koji je kupio investicione jedinice fonda ILIRIKA GLOBAL je osigurana diversifikacija sredstava u okviru investicione politike tog investicionog fonda.

Prilikom prve kupovine investicionih jedinica potrebno je potpisati pristupnicu u sedištu Društva ili kod ovlašćenih posrednika. Svaka naredna kupovina investicionih jednica obavlja se uplatom željenog iznosa sa pozivom na broj JMBG ili MB kod pranog lica. Investicione jedinice se ne mogu slobodno prenositi osim po osnovu nasleđivanja i ugovora o poklonu.

Vesti