NavMenu

Inovativna rešenja iz oblasti upravljanja ljudskim resursima - Održana HR konferencija u organizaciji kompanije "Istcube"

Izvor: eKapija Utorak, 21.05.2013. 17:39
Komentari
Podeli

U društvu saradnika, partnera i predstavnika poslovnog sveta, "Istcube" je predstavio najnovije alate i inovativna rešenja iz oblasti upravljanja ljudskim resursima, saopštila je ta kompanija.

Prezentaciju je otvorila Milica Popov, direktorka kompanije "Istcube", koja je poželala dobrodošlicu svim gostima i ukratko predstavila predavače.

Prvo rešenje koje je predstavljeno je bio instrument za online selekciju i regrutaciju kandidata. Sa ovim instrumentom je goste upoznao njegov kreator profesor Goran Opačić. Prezentacija je pokrila teorijske osnove na kojima je instrument sačinjen, proces njegove standardizacije kao i prikaz samog online rešenja i izveštaja koji on generiše.

Sledeće predstavljeno rešenje je bilo program podrške zaposlenima. Ovu uslugu je prisutnima predstavio Igor Hrast, predstavnik Instituta za razvoj i inovacije iz Ljubljane. Program podrške zaposlenima se zasniva na pomoći radnicima kroz sistem podrške u rešavanju poslovnih i ličnih problema. Ovaj program je svim zaposlenima dostupan 24 sata dnevno tokom čitave godine. Kroz teorijsku osnovu ali i praktične primere i finansijske računice je predstavljena isplativost i kvalitet ovog programa.

Balazs Klien, partner iz Mađerske, je prezentovao svoj sistem "spectrum" koji služi za online proveru kompetencija i selekciju kandidata. Kroz stručnu ali i kreativnu i duhovitu prezentaciju Klein je predstavio odlike "spectrum" sistema, načine njegove primene i upoznao je pristune sa formatom izveštaja i rezultatima koji se dobijaju.

U sledećem delu konferencije reč su preuzeli predstavnici "Istcube" koji su prezentovali preostale dostupne inovacije: "assessment" vežbe i"prosci" metodologiju za upravljanje promenama.

Na kraju konferencije reč je preuzela stručni konsultant Svetlanka Knežević koja je predstavila značaj usmeravanja i planiranja karijere i procene performansi zaposlenih.

Po završetku programskog dela konferencije, gosti, predavači i saradnici su u prijatnom ambijentu, uz posluženje razmenjivali utiske, diskutovali o temama i instrumentima koji su predstavljeni i dogovarali potencionalne buduće poslove.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o nekoj od usluga i instrumenata koji su prezentovani, predstavnike "Istcube" možete kontaktirati preko e-mail-a: office@istcube.com

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.