Izvor: eKapija | Petak, 19.04.2013.| 12:45

Celogodišnji turizam u "Falkensteiner" hotelu "Stara planina"

Predstavnici "Falkensteiner" hotela "Stara planina" zadovoljni su sa do sada najuspešnijom zimskom sezonom na toj planini. Vrata hotela su otvorena tokom cele godine, a za vreme proleća i leta svim gostima na raspolaganju će biti brdski biciklizam, kupanje u bazenu na otvorenom i aktivan odmor u prirodi.

Prema rečima direktora "Falkensteiner" hotela "Stara planina" Siniše Milenkovića, tokom zimske sezone hotel je posetio veliki broj turista iz zemlje i inostranstva.

- Od samog početka smo verovali da ćemo moći da privučemo goste na Staru planinu i tako je ponovo upišemo na turističku mapu Srbije. Tokom zimske sezone smo u tome uspeli, a verujem da će nam letnja ponuda doneti novi uspeh. Brojni sadržaji poput Acquapura Spa centra i "Falky Land" kreativnog prostora za decu u našem porodičnom hotelu, svakako su pogodnosti, koje posetiocima pružaju prijatan boravak - kazao je Milenković.

Milenković je dodao da je "Falkensteiner" hotel "Stara planina" otvoren tokom cele godine i da je letnja ponuda ispunjena brojnim sadržajima kako za odrasle, tako i za najmlađe posetioce.

- "Falkensteiner" hotel "Stara planina" će u okviru letnje ponude turistima pružiti pravo mesto za porodični odmor i uživanje u lepotama netaknute prirode. Naša filozofija glasi "Welcome Home" i tako želimo da se oseća svaki naš gost. Upravo zbog toga smo pripremili i poseban program tokom prvomajskih i uskršnjih praznika - dodao je Milenković.

Za vreme prolećnih praznika svi gosti "Falkensteiner" hotela "Stara planina" imaće priliku da na platou ispred hotela, probaju "Pragnje na ražnju", čuveni specijalitet jugoistočne Srbije i uživaju u čistom planinskom vazduhu. Na Veliki petak mališani će moći da se druže sa Falkijem, maskotom hotela i zajedno farbaju i ukrašavaju uskršnja jaja.

Osim uskršnjeg odmora posetioci hotela će imati priliku da uživaju u bazenu na otvorenom, meditiraju u prirodi, opuste se uz pomoć antistres masaža i planinu upoznaju uz panoramsku vožnju gondolom.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.