Izvor: eKapija | Četvrtak, 08.12.2011.| 14:13

Kompanija "Mozzart" postala generalni sponzor KK "Borac" iz Čačka

Košarkaški klub "Borac" iz Čačka potpisao je ugovor o poslovno sportskoj saradnji sa kompanijom "Mozzart", i nakon dobijanja novog generalnog sponzora ime kluba glasi "Borac Mozzart Sport ". Kompanija "Mozzart" je kao prvi korak saradnje obezbedila 2.000 stolica za "Halu kraj Morave".

- Kompanija "Mozzart" ima dugu tradiciju pružanja podrške najrazličitijim sportovima i sportistima pa nam je veliko zadovoljstvo što smo u mogućnosti da sponzorišemo i KK "Borac" iz Čačka. Aktuelnu podršku klubu ne doživljavamo kao klasično sponzorstvo, već kao podršku jačanju škole košarke u okviru kluba - izjavila je Koviljka Lončar, generalna direktorka "Mozzart"-a.

Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovali su i Miodrag Pantelić, najstariji bivši igrač KK "Borca", dr Mioljub Bole Denić, počasni predsednik kluba, Slobodan Stefanović, bivši igrač i kapiten tima, Aleksandar Stefanović, bivši igrač i trener, i Miroslav Bojić, predsednik kluba "Borac Mozzart Sport".

Košarkaški klub "Borac Mozzart sport" standardni član Prve košarkaške lige Srbije i u poslednjih nekoliko godina učesnik Super lige Srbije.

Jedan od ciljeve jeste i osnivanje kvalitetne škole košarke i popularizacije ovog sporta pod okriljem kluba "Borac Mozzart Sport". Kompanija "Mozzart" postala je jedna od vodećih kompanija u regionu u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću, i kroz svoje akcije i donacije "Mozzart" pomaže različite institucije od šireg društvenog značaja ili one sa specifičnim potrebama. Korporativni slogan "Mozzart - deo tvog života" postao je prepoznatvljiv zbog kvalitetnog načina poslovanja kompanije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.