Izvor: eKapija | Četvrtak, 23.07.2009.| 13:09

Specijalne "adidas" majice Ane Ivanović za "UNICEF"

U saradnji sa UNICEF-om, naša poznata teniserka i nacionalna ambasadorka UNICEF-a Ana Ivanović pokrenula je svoju sopstvenu liniju "adidas" majica, saopšteno je iz te organizacije.

"Adidas" liniju čini šest različitih majica u tri kategorije: za žene, za devojčice i unisex. Ova linija je proizvedena u ograničenoj količini, a dizajnerska rešenja su izabrali Anini obožavaoci glasanjem na njenom vebsajtu, stoji u saopšenju.

Majice će mogu naći u prodaji od ponedeljka 20. jula u "adidas" prodavnicama u Beogradu, a moći će i da se poruče preko Aninog zvaničnog vebsajta www.anaivanovic.com kao i UNICEF-ovog vebsajta www.unicef.rs.

Kompletan prihod od prodaje majica namenjen je programu "Škola bez nasilja".

- Ovo je sjajna ideja i veoma korisna akcija. Ne samo da ćemo prikupiti novac za UNICEF-ov program "Škola bez nasilja" i pomoći njegovu primenu u školama u Srbiji, već ćemo i povećati svest ljudi o značaju rada UNICEF-a za poboljšanje zaštite prava dece - izjavila je Ana Ivanović.

Ana Ivanović je ličnim donacijama do sada omogućila da se 16 škola u Srbiji uključi u program "Škola bez nasilja" koji se finansira isključivo od lokalno prikupljenih sredstava - donacija građana i privrednika.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.