NavMenu

SBB predstavio nove serije na TOP kanalu - Stella, Rita i nastavak Domovine

Izvor: eKapija Četvrtak, 10.01.2019. 14:12
Komentari
Podeli
(Foto: SBB)
SBB je na početku 2019. godine predstavio raznovrstan serijski sadržaj na TOP kanalu. Gledaoci će moći da prate dve potpuno nove serije – hrvatsku Stella i dansku Rita, ali i dugo očekivani nastavak popularne serije Domovina, saopšteno je iz te kompanije.

Ljubitelji višestruko nagrađivane američke serije Domovina, koji su na TOP kanalu imali priliku da kroz šest sezona prate agentkinju CIA Keri Matison, od 8. januara uživaju u nastavku ovog političkog trilera. Nova sezona, koju su gledaoci širom sveta ocenili kao najbolju do sad, ima 12 epizoda i emitovaće se se radnim danima od 21 sat.

Sa emitovanjem je počela i serija Stella, koja dolazi iz produkcije hrvatske televizije Nova, jedne od članica kompanije United Media. Od 9. januara, svake srede od 20 časova, gledaoci mogu da prate ovu muzičko-dramsku seriju autorke Jelene Veljače. Stella donosi intrigantne, zabavne, ali i dirljive trenutke u životnom putu dve mlade, talentovane devojke. Jedna od njih se bori za majčin život, a druga za majčinu ljubav. Međutim, ono što ih spaja je da su obe na putu ka zvezdama u muzičkom takmičenju Stella.

TOP kanal na male ekrane u regionu donosi i politički nekorektnu dansku seriju o nastavnici u osnovnoj školi Rita. Ona je omražena među roditeljima, stručnjacima i svima koji pokušavaju da je kontrolišu. Međutim, učenici je obožavaju, jer znaju da se ona bori za njih. Rita je večita buntovnica, zbog čega često ulazi u konflikte, možda zato što je i sama još dete. Serija će se emitovati vikendom od 19 sati, a prva epizoda je na programu već 12. januara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.