NavMenu

Osetite arome Balkana na Chefs Tour Dinner Series u Beogradu (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 13.11.2018. 18:49
Komentari
Podeli
Beograd može da postane gastro centar Balkana, a na tom putu će mu pomoći i novi koncept Chef’s Tour – Dinner Series.

Vanja Puškar - osnivač koncepta New Balkan Cuisine, Nenad Jovanović - šef kuhinje restorana Credo i Eyck Zimmer - kulinarski direktor restorana The Square predstavili su u hotelu Radisson Collection, Old Mill Belgrade ovaj i pozvali Beograđane da im se priduže u jedinstvenom obilasku degustacionih menija prestonice.

U tri beogradska restorana će tokom novembra i decembra biti održana vrlo zanimljiva gastronomska "turneja" ova tri sjajna šefa, gde će predstaviti ljubav i strast prema hrani, kao i moderne kulinarske tendencije, Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa njihovim individualnim stilovima kuvanja, kroz arome Balkana, nordijske i klasične francuske kuhinje sa pažljivo biranim vinima najboljeg kvaliteta.

Prvi događaj održan je 9. novembra u restoranu OMB Larder (Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade). Drugi se dešava u restoranu Credo (Courtyard by Marriott City Belgrade City Centre) 23. novembra, a treći u restoranu The Square (Square Nine Hotel) 7. decembra.

Meni Chef's tour košta 6.000 dinara po svakoj večeri, a uparivanje pića staje još 3.000 dinara po večeri.


Fotogalerija
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.