Izvor: Novosti | Petak, 12.10.2018.| 10:28

Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja od 12. do 14. oktobra na Beogradskom sajmu

(Foto: Andresr/shutterstock.com)
Najveći regionalni Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS od 12. do 14. oktobra održava se u Beogradu.

U Hali 3 Beogradskog sajma više od 80 izlagača iz cele Evrope tokom tri dana publici će predstaviti sve novine iz sveta fitnesa - sprave, rekvizite, suplemente, kao i rekreativne i sportske programe koji su trenutno hit u svetu. Očekuje se oko 10.000 posetilaca koji će na raspolaganju imati više od 60 aktivacija i prezentacija vezanih za fitnes.

Svi posetici će moći i da potpuno besplatno provere svoj zdravstveni i fitnes status, ali i da na osnovu tih merenja i analiza dobiju savete o pravilnoj ishrani i preporučljivim rekreativnim programima u cilju očuvanja zdravlja.

Organizatori su pripremili brojna iznenađenja i poklone za posetioce kao i takmičenja u ponjerlifting-u, fit kid-u, bodibilding reviju i zabavne programe za mališane.

Posebnu vrednost ovom sajmu daće njegov edukativni karakter, jer će eminentni stručnjaci iz ove oblasti održati veliki broj predavanja, a u petak, 12. oktobra biće održan i Osmi evropski kongres fitnesa.

Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS organizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, a promoter ovog događaja je naša mlada i popularna glumica Dragana Mićalović.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.