Izvor: eKapija | Ponedeljak, 27.08.2018.| 13:30
Izdvojite članak Odštampajte vest

Plazma sportske igre mladih - Najmasovnije takmičenje za decu

Partnerstvo: Zdravko Marić, idejni tvorac i predsednik Igara, sa Draganom Stajkovićem i Ognjenom Lazićem iz Bambija - sleva
Bambi Brend Plazma kompanije Bambi ove godine podržao je Sportske igre mladih, najmasovnije regionalno sportsko takmičenje za decu uzrasta od 7 do 18 godina.

Sportske igre mladih nisu samo sportska manifestacija, već i edukativni projekat za decu i mlade, koji se ove godine održao u 3 zemlje – u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini. U fokusu projekta su deca osnovnih i srednjih škola, a cilj kompletnog projekta je da se kroz druženje i sport promovišu zdrav način života i pozitivne socijalne vrednosti kao alternativa svim negativnim činiocima koji nas okružuju.

Vrednosti koje brend Plazma neguje i promoviše, idealno su se poklopile sa ciljem ove tradicionalne manifestacije. Plazma promoviše način života zasnovan na razumevanju, prijateljstvu, poštovanju svih različitosti, tolernaciji i fer igri i takmičenjima, saopšteno je iz kompanije.

- Velika nam je čast što je brend Plazma, kompanije Bambi, uzeo učešće u Sportskim igrama mladih i time nastavio da daje primer uspešne i društveno odgovorne kompanije koja neprekidno ulaže u najmlađe generacije i brine o njihovom kvalitetnom razvoju na različitim poljima - istakao je Dragan Stajković, generalni direktor kompanije Bambi.

Sportske igre mladih su najmasovnija amaterska sportska manifestacija u Evropi koja pruža priliku deci da potpuno besplatno učestvuju u vrhunsko organizovanim takmičenjima u 10 sportova (mali fudbal, ulična košarka, rukomet, odbojka, tenis, stoni tenis, odbojka na pesku, šah, između dve varte i atletika). Najuspešniji pojedinci i ekipe prošle nedelje su imali besplatno mini letovanje kao učesnici velikog međunarodnog finala Igara u Splitu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.