NavMenu

Otvoren renovirani McDonald's restoran u Novom Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 07.03.2018. 15:27
Komentari
Podeli
Nakon što je početkom februara lansirala novu uslugu - isporuku hrane na kućnu adresu, kompanija McDonald's otvorila je i renovirani restoran Time Out sa potpuno novim konceptom i dizajnom, čime Srbija postaje tek peta evropska zemlja u kojoj je uvedena ova novina.

Restoran u Bulevaru Mihajla Pupina 85a u Novom Beogradu renoviran je u skladu sa novim Natural Integrity konceptom. Kako navode iz kompanije, upotrebljeni su autentični materijali kao što su hrast, šper ploča i koža, a prostor je dizajniran korišćenjem grafike koja je inspirisana štampom i dopunjena dodatnim razigranim notama.

- Želja nam je da gosti McDonald's restorana u Srbiji uvek među prvima iskuse sve novine koje kompanija uvodi na globalnom nivou. Tu mislim i na tehnološke inovacije i nove proizvode, ali i na unapređenje prostora samih restorana u kojima naši gosti borave - rekla je Desanka Landauer, direktorka marketinga u kompaniji McDonald's Srbija.

Renovirani McDonald's restoran Time Out pored inovativnog dizajna poseduje i terminale za poručivanje - self order kioske. Putem ovog terminala gost može samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odabere željene proizvode, poruči ih i plati platnom karticom. Uveden je i koncept Made for you, koji osoblju u kuhinji omogućava da čim primi porudžbinu počnu sa njenom pripremom, čime je usluga pripreme hrane još efikasnija. Takođe je uvedena McCafe ponuda, a restoran je zadržao i baštu i dosadašnji McDrive koji je otvoren 24 sata.


Osim u Srbiji, Natural Integrity koncept je uveden u McDonald's restoranima u Velikoj Britaniji, Holandiji, Španiji i Portugaliji.

Kako izgleda renovirani restoran Time Out, pogledajte u galeriji.
Fotogalerija
Renovirani McDonald's u Novom Beogradu
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.