Izvor: eKapija | Sreda, 07.03.2018.| 15:27

Otvoren renovirani McDonald's restoran u Novom Beogradu

Nakon što je početkom februara lansirala novu uslugu - isporuku hrane na kućnu adresu, kompanija McDonald's otvorila je i renovirani restoran Time Out sa potpuno novim konceptom i dizajnom, čime Srbija postaje tek peta evropska zemlja u kojoj je uvedena ova novina.

Restoran u Bulevaru Mihajla Pupina 85a u Novom Beogradu renoviran je u skladu sa novim Natural Integrity konceptom. Kako navode iz kompanije, upotrebljeni su autentični materijali kao što su hrast, šper ploča i koža, a prostor je dizajniran korišćenjem grafike koja je inspirisana štampom i dopunjena dodatnim razigranim notama.

- Želja nam je da gosti McDonald's restorana u Srbiji uvek među prvima iskuse sve novine koje kompanija uvodi na globalnom nivou. Tu mislim i na tehnološke inovacije i nove proizvode, ali i na unapređenje prostora samih restorana u kojima naši gosti borave - rekla je Desanka Landauer, direktorka marketinga u kompaniji McDonald's Srbija.

Renovirani McDonald's restoran Time Out pored inovativnog dizajna poseduje i terminale za poručivanje - self order kioske. Putem ovog terminala gost može samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odabere željene proizvode, poruči ih i plati platnom karticom. Uveden je i koncept Made for you, koji osoblju u kuhinji omogućava da čim primi porudžbinu počnu sa njenom pripremom, čime je usluga pripreme hrane još efikasnija. Takođe je uvedena McCafe ponuda, a restoran je zadržao i baštu i dosadašnji McDrive koji je otvoren 24 sata.

Osim u Srbiji, Natural Integrity koncept je uveden u McDonald's restoranima u Velikoj Britaniji, Holandiji, Španiji i Portugaliji.

Kako izgleda renovirani restoran Time Out, pogledajte u galeriji.
Fotogalerija
Renovirani McDonald's u Novom Beogradu

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.