Izvor: eKapija | Petak, 09.02.2018.| 14:17

Jubilarno takmičenje u najdužem poljupcu u Vrnjačkoj Banji

Sa prethodnog takmičenja
Deseto, jubilarno takmičenje u najdužem poljupcu biće održano 14. februara u Vrnjačkoj Banji, na čuvenom Mostu ljubavi. Učesnike očekuju vredne nagrade, a ovogodišnji novitet je da će i publika koja bude bodrila takmičare osvojiti neku od nagrada.

Pobednici su ranijih godina birani u tri kategorije - najduži poljubac, najatraktivniji i najstariji par, dok se od ove godine uvodi i četvrta - najmlađi par (iznad 18 godina).

- Ova 2018. godina je definitivno u znaku jubileja. Vrnjačka Banja proslavlja čak 150 godina aktivnog bavljenja turizmom, i u tom duhu organizujemo i ovo deseto po redu takmičenje u najdužem poljupcu. Ove godine imamo rekordan broj sponzora i najveći fond nagrada do sada, pa samim tim vlada i veliko interesovanje parova za učestvovanje u takmičenju. Sa nestrpljenjem očekujemo 14. februar kada ćemo saznati da li će trenutni rekord od 101 minuta biti oboren - kaže Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja, koja je organizator manifestacije.

Prijavljivanje za ovogodišnju manifestaciju je u toku, a svi zainteresovani mogu to učiniti i na dan održavanja događaja.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.