NavMenu

Beograd dobio mesto za džentlmene

Izvor: Profit magazin Četvrtak, 07.12.2017. 13:51
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: marcin jucha/shutterstock.com)Ilustracija
U Beogradu je u ulici Pivljanina Baje na Dedinju, u pažljivo osmišljenom prostoru koji nudi specifičan ambijent, otvoren GENTLEMAN'S CLUB. Namenjen je prvenstveno muškarcima koji u sebi prepoznaju suštinsko značenje reči džentlmen i žele da se upoznaju i druže sa sebi sličnima. To je bio i povod da magazin Profit razgovara sa vlasnikom i direktorom GENTLEMAN'S CLUB-a, Radetom Plazinićem.

- Sigurni smo da će se naši članovi Kluba ovde osećati opušteno, a istovremeno i inspirativno, da će imati mogućnost druženja i razmene informacija, ali i povremenog mirnog uživanja u malim hedonističkim stvarima i sopstvenim mislima - navodi Plaznić.

Klub je u startu izazvao veliku pažnju javnosti, a ono po čemu se razlikuje od sličnih klubova koji već postoje i okupljaju uspešne poslovne ljude, je potpuno drugačiji koncept.

- Ideja je da okupimo muškarce koji u svojoj ličnosti poseduju neke od poznatih karakteristika džentlmena, naravno prilagođeno sadašnjem vremenu, mada su neke vrednosti vanvremenske. Dakle, bez obzira čime se bave i u kojoj oblasti rade, od naših članova očekujemo da imaju svoj stav, ličnost koja poštuje i uvažava druge, manire koji su dostojni stabilnog karaktera, da su komunikativni, ali i da vode računa o načinu komunikacije, da su interesantni i informisani. Ukratko, uspeh ovih muškaraca bi trebalo da se meri kvalitetom ličnog i profesionalnog života, a ne količinom novca, mada se te dve stvari ne isključuju. Svakako bismo voleli da naši članovi pored uspeha poseduju i ugled jer od toga direktno zavisi i reputacija Kluba - ističe sagovornik Profita.

Otvaranju Kluba je prethodila ozbiljna priprema koja je podrazumevala i analizu tržišta.

- Istraživanje je pokazalo da postoji i veći broj potencijalnih članova od broja koji je planom kluba predviđen. Naime, naša strategija podrazumeva da se ograniči prijem na 300 članova jer je neophodno zadržati kvalitet. Najvažnije je da u prvoj godini informacija o Klubu privuče najbolje članove.


Upitan da lično izabere jednu karakteristiku džentlmena, Plaznić kaže - Kao u filmu Poslednji samuraj rekao bih: "Davno zaboravljena reč –čast".

U skladu sa nazivom, GENTLEMAN'S CLUB je namenjen odabranim muškarcima i zatvorenog je tipa. A šta je sa damama?

- Pravi džentlmeni rado u svom okruženju i društvu imaju dame, pa su one samim tim dobrodošle u Klub, ali je članstvo predviđeno za muškarce - ističe Plaznić.

- Ovo je posebno mesto u svakom smislu reči, pa je u ovom prostoru već u startu bila i jedna veridba džentlmena i dame. To i jeste suština ovog Kluba: da motiviše i inspiriše muškarce koji su se opredelili za neprolazne ljudske vrednosti.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.