NavMenu

Exit osvojio pet nominacija za festivalske Oskare

Izvor: Radio 021 Četvrtak, 02.11.2017. 15:25
Komentari
Podeli
(Foto: Piotr Piatrouski/shutterstock.com)
Veliko regionalno Exit leto ljubavi, koje je ove godine posetilo više od 350.000 ljudi iz više od 90 zemalja sveta, na četiri uzastopna festivala, nominovano je za najbolje u svojoj kategoriji na predstojećim Evropskim festivalskim nagradama.

Exit festival je devetu godinu zaredom nominovan u glavnoj kategoriji za "Najbolji veliki evropski festival", dok su Sea Dance i Sea Star postali konkurenti za "Najbolji festival do 40.000 posetilaca", u kategoriji u kojoj je Sea Dance trijumfovao 2015. godine i od tada je uvek među prvih deset.

Sea Star je ujedno nominovan i u kategoriji "Najbolji novi festival", dok se Revolution iz Temišvara već treću godinu takmiči za titulu "Najbolji mali festival". Nakon što je "nežni džin" osvojio srca u Petrovaradinu i poneo titulu najprodavanijeg debitantskog albuma decenije, Rag'n'Bone Man nominovan je i za najboljeg novog izvođača na evropskoj festivalskoj sceni u 2017. godini.


Glasanje za Evropske festivalske nagrade trajaće do 30. novembra, a svi koji glasaju automatski učestvuju u nagradnoj igri u kojoj mogu da osvoje VIP ulaznice za festivale koji osvoje ovogodišnje festivalske Oskare.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.