NavMenu

Tri nove knjige u izdanju D.R.Gilbert BOOK

Izvor: eKapija Petak, 20.10.2017. 15:09
Komentari
Podeli
Dve od tri nove knjige u izdanju D.R.Gilbert BOOKDve od tri nove knjige u izdanju D.R.Gilbert BOOK
Poznata konsultantska kuća, D. R. Gilbert centar group, nedavno je počela da se bavi izdavaštvom, i u okviru novog ogranka D. R. Gilbert BOOK-a, izdala je tri nove knjige D. R. Gilberta.

Reč je o knjigama: Dobar govor vredi više od hiljadu slika, Arena prodaje XXI veka i Sales Arena.

Kako navode u ovom centru, priručnik Dobar govor vredi više od hiljadu slika na vrlo efikasan i jezgrovit način vodi do tajne govorničkog zanata. Dobar govor je najefikasniji alat za motivaciju i pozitivan uticaj na druge ljude, a mnogi uspešni ljudi tokom istorije, su bili odlični govornici i izuzetno su vladali prezentacijskim veštinama. Odgovor na pitanje kako možemo postati dobri govornici iako to po prirodi nismo, nalazi se upravo na stranicama ove knjige.

Arena prodaje XXI veka govori o novim konceptima prodaje i prodajnim veštinama. Mnoge prodaje bi bile uspešnije i poslovni odnosi dugoročniji kada bismo usvojili koncept da su kupci i prodavci na istoj strani i da su tim, kažu u D.R. Gilbert centru i dodaju:


- Ova Arena ima za cilj da predstavi nove koncepte prodaje i nove poglede na prodajne veštine, a u njenom korenu se provlači ideja kako kreirati prodajni pristup koji utiče na klijente a ne iritira ih. Smisao i centar ove knjige jeste čovek, jer prodaja je rad sa ljudima i pomaganje njima.

Treće, novo izdanje je Sales Arena na engleskom jeziku. Radi se o inače najprodavanijoj knjizi autora D.R. Gilberta, koja je prema zvaničnim podacima prodata u više od 30 000 primeraka.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.