Izvor: eKapija | Petak, 11.08.2017.| 10:38

Heineken vodi na trku Formule 1 u Monci - Nagradni konkurs otvoren do 24. avgusta

Kompanija Heineken i menadžment Formule 1 postigli su sporazum o partnerstvu brenda Heineken na globalnom nivou. Od početka F1 sezone 2017 Heineken je zvanični partner Formule 1, kao i velikog broja događaja koji se organizuju pod okriljem Svetskog šampionata Formula 1 (FIA Formula One World Championship).

Tim povodom, Heineken je pripremio zanimljivo iznenađenje za sve fanove ovog prestižnog takmičenja u Srbiji. Reč je o nagradnom konkursu koji se do 24. avgusta sprovodi u svim IDEA, Roda i Mercator objektima u Srbiji.

Svi potrošači koji kupe četiri Heineken limenke biće u prilici da se takmiče za putovanje na trku Formula 1 Gran Premio Heineken d'Italia 2017 u Monci. Potrebno je da na računu pronađu specijalan kod koji predstavlja ulaznicu za kviz znanja iz oblasti Formule 1 i odgovorne konzumacije i unesu ga na Heineken Srbija Viber Public Account. Potrošač koji sakupi najviše bodova, u periodu do 24. avgusta, moći će da ostvari svoj san i osvoji dve karte za putovanje na trku na čuvenoj stazi u šampionatu Formule 1, koja se vozi 3. septembra.

Pored nagradnog konkursa, kroz Formula 1 kampanju Heineken ističe svoju dugoročnu posvećenost odgovornoj konzumaciji piva. Sa vozačima F1, kao pionirima za bezbednost na putevima, i legendom Ser Džeki Stjuartom, Heineken šalje jasnu poruku protiv vožnje pod dejstvom alkohola.

- Odgovorna konzumacija predstavlja veoma bitan segment koji Heineken kroz istoriju i svoje poslovanje komunicira svojim potrošačima. Trudimo se da predstavimo ovaj vid odgovornosti kao društvenu normu ponašanja kada je vožnja u pitanju. Želimo da podstaknemo potrošače da se ugledaju na najveće vozače najbržeg šampionata, koji dele stav da kada ste za volanom snosite punu odgovornost ne samo za sebe, već i za svoje okruženje, i zato je važno da ne vozimo kada pijemo - izjavila je Tijana Domanović, brend menadžer Heinekena.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.