NavMenu

Letnja sezona u Skadarliji počinje 29. aprila

Izvor: Tanjug Petak, 14.04.2017. 14:07
Komentari
Podeli
Letnja turistička sezona u Skadarliji počinje 29. aprila, a otvaranju sezone prisustvovaće predstavnici Svetske turističke organizacije (UNWTO) i Evropske turističke komisije (ETC).

Na otvaranju sezone, u organizaciji Društva Skadarlije i Turističke organizacije Beograda (TOB), biće upriličena svečana dodela turističkog Oskara Mediterana i jugoistočne Evrope "Zlatno turističko srce - 2016", a očekuje se i dolazak turističkih velesila u međunarodnom turizmu, kao što su Španija, Francuska, Italija, Grčka, Slovenija, Hrvatska, koje dolaze da prime priznanja, navodi se u saopštenju Međunarodnog centra za razvoj turizma i ugostiteljstva (Sacen).


Međunarodni turistički savez i Sacen su Nacionalni park Đerdap proglasili za šampiona ekološkog turizma Mediterana i jugoistočne Evrope, a beogradska boemska četvrt Skadarlija je dobitnik priznanja za "Zlatnu čašu gostoljublja".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.