NavMenu

Novo ruho košarkaškog terena u Vrbasu - Mozzart nastavlja obnovu širom Srbije

Izvor: eKapija Utorak, 11.04.2017. 12:28
Komentari
Podeli
Obnovljeni teren u VrbasuObnovljeni teren u Vrbasu
Velika akcija kompanije Mozzart Sto terena za jednu igru ovoga puta seli se u Vrbas, grad koji je poznat po uspešnim sportistima i mnogobrojnim titulama.

U okviru društveno odgovorne akcije, kompanija Mozzart je obnovila košarkaški teren koji se nalazi u sklopu sportskog centra Joakim Vislavski Kime. Svečano otvaranje organizovano je u subotu, 8. aprila 2017. godine, a događaju su prisustvovale i košarkašice ŽKK Vrbas, na čelu sa trenerom Dejanom Mudrešom, navedeno je u saopštenju kompanije Mozzart.

ŽKK Vrbas je najbolji ženski košarkaški klub u Vojvodini i veliki ponos grada Vrbasa. Klub je osnovan davne 1973. godine, a od 2011. godine redovan je član Prve savezne lige Srbije. Najveći uspeh ovog kluba je što iz godine u godinu okuplja sve veći broj devojčica iz Vrbasa i okoline i trenutno broji oko 90 sportistkinja koje se takmiče u svim takmičarskim kategorijama. Teren su svečano otvorili Dejan Mudreš i Ivana Bjelović, dugogodišnja kapitenka ŽKK Vrbas.

Kompanija Mozzart je tokom otvaranja terena priredila iznenađenja za sve posetioce. Organizovano je i takmičenje u šutiranju trojki i tom prilikom su najuspešniji učesnici nagrađeni mnogobrojnim nagradama.

Ovo je 37. teren po redu koji je obnovljen u okviru velike Mozzartove akcije, koju su do sada podržala mnogobrojna poznata košarkaška imena. U Vojvodini je do sada obnovljeno 10. terena, koji ponosno nose imena naših proslavljenih sportista: Dejan Bodiroga u Zrenjaninu, Darko Miličić u Feketiću, Marina Marković u Kovinu, Milan Mačvan u Bačkoj Palanci, Lajoš Engler u Zrenjaninu.


Nakon Vrbasa, Prijepolja, Pirota, Zrenjanina, Kragujevca, Kruševca, Mačvanske Mitrovice, Velike Drenove, Feketića, Vrnjačke Banje, Šapca, Valjeva, Pribojske banje, Preševa, Kovina, Rume, Niša, Novog Sada, Zrenjanina, Obrenovca, Raške, Bačke Palanke i Zaječara, kompanija Mozzart je uskoro najavila i nove obnove terena.

Svi zainteresovani mogu da predlože svoj teren na sajtu www.deotvogzivota.com.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.