Izvor: eKapija | Ponedeljak, 02.07.2007.| 14:28

SAMit na vrhu - SAMovci sa prijateljima proslavili prvih pola godina svoje asocijacije i početak dugog, toplog leta

IN hotel na Novom Beogradu ima divnu terasu na vrhu zgrade, koja je bogom dana za proslave u prolećnim, letnjim i rano-jesenjim večerima. Zato su se upravo na ovom mestu i okupili članovi Srpske Asocijacije Menadžera da zajedno sa svojim lepšim/jačim polovinama i brojnim prijateljima proslave prvih pola godina postojanja Asocijacije i da se raduju dugom, toplom letu.

Direktorka IN hotela Ružica Dedijer-Petrović je sa svojim saradnicima, predvođenim Borisom Šemsadinovićem, osmislila izuzetno maštovito "Veče koktela", dve gitare su muzikom osamdesetih i devedesetih podsećale prisutne na neka stara, dobra vremena kada su bili maloletni ili studirali ono što danas uspešno plasiraju na tržištu, a bogami, pored egzotičnih koktela, dobro se i jelo.

Znate kada je neki skup uspeo ? Kada gosti kažu - "Ovde ću praviti svoj rođendan" ili "Ovde ću dovesti moju dragu/dragog" ili "Ovde ću proslaviti godišnjicu moje kompanije". To se upravo pričalo te večeri, 29.07.2007 na krovu IN Hotela, a i nebo je bilo blagonaklono prema gostima, pa je nekoliko sati ranije - prijatno zahladilo.

dragi gosti : Aleksandar Gračanac, Srđan Janićijević, Nebojša Ćirić i Vlatko Sekulović

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.