NavMenu

Od autora filma "Krive su zvezde" stiže novi letnji hit - "Gradovi na papiru"

Izvor: eKapija Petak, 20.03.2015. 11:36
Komentari
Podeli
Scena iz filmaScena iz filma
Studio "20th Century Fox" objavio je prvi trejler koji najavljuje intrigantnu tinejdžersku ljubavnu priču "Gradovi na papiru" koja stiže u bioskope širom zemlje 23. jula. "Gradovi na papiru" su filmska adaptacija još jedne knjige autora Džona Grina, koji stoji iza bestselera "Krive su zvezde". Mladi američki reditelj Džek Šrajer na veliko platno preneo je priču o tinejdžeru koji je godinama zaljubljen u svoju tajanstvenu komšinicu, koja jedne letnje večeri misteriozno nestaje ostavljajući mu šifrovane poruke.

Kventin Džejkobsen (Net Vulf) čitav život provodi posmatrajući očaravajuću Margo Rot Spigelman (Kara Delavinj) i voleći je izdaleka. Kada mu jedne noći zakuca na prozor preurešena u nindžu pod izgovorom da ga vodi u savršeno isplaniranu osvetničku akciju, kreće za njom bez reči. Nakon te nezaboravne zajedničke noći, Margo nestaje iz grada, ostavivši Kjuu tragove za koje on veruje da će ga odvesti ka njoj…Sledeći tragove, Kventin je sve bliži Margo, ali i značenju pravog prijateljstva i ljubavi.


Neta Vulfa znamo kao Isaka iz filma "Krive su zvezde", dok devojku iz snova Margo Rot Spiglmen, igra Kara Delevinj. Kara je poznata manekenka koja je radila za velike modne kuće, a u zadnje vreme se sve više okreće glumi. Zbog ostvarenja "Gradovi na papiru" snage su udružili ljudi koji su radili na filmu "Krive su zvezde", scenaristi Skot Nojstadter i Majkl H. Veber, kao i producenti Vik Godfri i Marti Boven.

Književno ostvarenje "Gradovi na papiru" poznatog američkog pisca Džona Grina, na srpskom jeziku možete da pročitate u izdanju izdavačke kuće Urban Reads.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.