Izvor: eKapija | Ponedeljak, 09.02.2015.| 13:58

Asocijacija Autentičnih Hedonista obeležila 10 godina postojanja

Dragan Đorđević
Asocijacija Autentičnih Hedonista (AAH!) obeležila je u petak (6. februara 2015. godine) u Beogradu 10 godina postojanja.

Svečanost povodom ovog jubileja okupila je veliki broj hedonista u džez klubu "Ellington’s" hotela "Hyatt Regency Beograd", na istom mestu na kojem je ova u svetu jedinstvena asocijacija i osnovana 7. februara 2005.

Dragan Đorđević, Chief Hedonist Officer (CHO) Asocijacije pozdravio je prisutne, kratkim govorom osvrnuo se na rad i rezultate u proteklom periodu i istakao neke od velikih planova za budućnost.

Tom prilikom, izjavio je:

- Kao i do sada, trudićemo se da imamo što više članova, da "prenesemo pozitivnu energiju i stav" na što više ljudi, i nastaviti da se bavimo i korporativnom društvenom odgovornošću.

Na događaju je imenovan i potpredsednik za sekciju "Hrana" - Srba Jovanović.

Fokus u daljem radu Asocijacije biće imenovanje "počasnih konzula i visokih predstavnika", kao i AAH! Akademija, organizacija Korporativnih Hedonističkih igara, putovanja, itd...

Prva aktivnost AAH!-a u neposredno predstojećem periodu biće početak rada prve Akademije Hedonističkih veština, krajem marta. I ne zaboravite: Hedonizam jača organizam!

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.