Naselje Sunnyville - Energoprojekt počeo prodaju stanova u Višnjičkoj banji


Dosledno svojoj poslovnoj kulturi i odgovornosti prema kvalitetu, Energoprojekt je novim projektom "Energoprojekt Sunnyville", posle nekoliko decenija, na području beogradskog naselja Višnjička banja ponovo ponudio stambeni kompleks visokih urbanih i arhitektonskih standarda. Kompleks je namenjen korisnicima svih generacija koji zbog buke i zagađenosti žele mirnije mesto za život i zdravo okruženje, te uživanje u dunavskoj panorami, kao i budućim stanarima koji će u kompleksu pronaći privatnost, komfor i toplu atmosferu.

Zbog većeg komfora budućih stanara, Energoprojekt se opredelio za izgradnju objekata manje spratnosti od uobičajene za savremene gradske blokove, uz izuzetno parterno uređenje, komforan pristup objektima, potpunu pristupačnost za hendikepirane i dečija kolica, mogućnost grejanja kolsko/pešačkih komunikacija u zimskom periodu i obezbeđene stanarske ostave.

Koncepcija projekta zasnovana je na principima zelene gradnje, koja podrazumeva zdravo životno okruženje, manju potrošnju energije i dugotrajnost objekata uz visok standard funkcionisanja i kvaliteta stanovanja.

Na raspolaganju je ukupno 215 stanova različite strukture od garsonjera do petosobnih, površine od 28 do 160 m2. Sve strukture stanova su projektovanje tako da daju optimalne mogućnosti u organizaciji i uređenju prostora. Stanovi imaju visok stepen zvučne i termičke izolovanosti, obezbeđen projektovanim fasadnim "sandwich" zidom debljine 46cm sa punom opekom, izuzetnu osvetljenost prostora obezbeđenu velikim prozorima i niskim parapetima, mogućnost regulacije grejanja i potrošnje energije.

Unutar kompleksa se posebno izdvajaju stanovi koji pružaju izuzetan doživljaj svojim jedinstvenim pogledom na Dunav i panoramu grada. Projektovani su sa velikim staklenim površinama čime je omogućeno da se iz tople kućne atmosfere prati tok reke.

Pored pažljivo projektovanih stambenih jedinica u kompleksu se nalaze podzemne garaže, čiji je ulaz obezbeđen direktno sa pristupne saobraćajnice, čime je isključen saobraćaj unutar bloka, eliminisana buka i zagađenje u zoni stanovanja.

U delu objekata, pozicionirani prema pristupnoj saobraćajnici, nalaze se lokali različite kvadrature, predviđeni za sadržaje neophodne za kvalitetno funkcionisanje budućih stanara (radnje, uslužne delatnosti, kafe-restoran,...).

Prodaja nekretnina u kompleksu "Energoprojekt Sunnyville" je počela u januaru 2017. godine. Najveće interesovanje u početnom periodu prodaje su pokazali kupci koji prepoznaju kvalitet i sigurnost koju nudi kompanija Energoprojekt i koji prepoznaju potencijal lokacije na kojoj se kompleks gradi.

Informacije o uslovima prodaje zainteresovani trenutno mogu dobiti u prodajnim prostorijama "Energoprojekta" na Novom Beogradu i na tel. 011/310 18 94, te na sajtu energoprojektsunnyville.rs.

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Nekretnine u Srbiji - Novi talas ulaganja podstiče privredu" možete pročitati OVDE.