VELUX - Novine u energetskoj efikasnosti krovnih prozora u godini jubileja


Već 20 godina imamo čast i priliku da se bavimo plemenitim i inspirativnim aktivnostima - unošenjem dnevne svetlosti i svežeg vazduha u živote ljudi. Proizvodi i tehnologije se menjaju, ali ono što će uvek ostati primarna ljudska potreba jeste - dovoljna količina dnevne svetlosti i svežeg vazduha u prostorijama u kojima boravimo, kaže Tamara Milovanović, generalna direktorka VELUX Srbija d.o.o.

Tržište se sve više okreće energetskoj efikasnosti i proizvodima koji nude kvalitetna rešenja po fer ceni, a kompanija VELUX u potpunosti može da odgovori tim zahtevima.

- Svim korisnicima naših proizvoda nudimo bolje i komfornije životno i radno okruženje - ističe Tamara Milovanović.

U ovoj jubilarnoj godini, VELUX predstavlja najkompletniji i najkvalitetniji asortiman do sada. Radi se o proizvodima koji potvrđuju lidersku poziciju kompanije na svetskom i domaćem tržištu.

Pre svega, tu je ekonomično trostruko staklo koje, uz termo tehnologiju koja je jedinstvena za VELUX proizvode, kupcima obezbeđuje značajnu uštedu energije, mir i tišinu u potkrovlju.

- Ranije ste za takve energetske performanse krovnog prozora morali da platite premium cenu, a sada tu tehnologiju činimo pristupačnom za masovnu upotrebu u kategoriji Standard Plus - objašnjava Milovanović.

Nakon kriznog perioda koji je uticao na stagnaciju u sektoru stanogradnje, kaže naša sagovornica, ulazimo u nešto povoljniji period za čitavu građevinsku industriju.

- Na svim tržištima beležimo rast, zahvaljujući konstantnom prisustvu na terenu, dobrim saradnicima koji u kompaniji VELUX prepoznaju pravog partnera za unapređenje svog poslovanja. Ugraditi VELUX proizvode u objekat postalo je svojevrsna oznaka kvaliteta i signal budućim kupcima stanova da investitor razmišlja o kvalitetu, dugotrajnosti i komforu onih koji će živeti u potkrovlju.

VELUX nije samo krovni prozor – to je čitav sistem, niz proizvoda koji pojedinačno imaju svoju funkciju, a ugrađeni zajedno pružaju komfor, sigurnost i miran san korisnicima.

Proizvodi za ugradnju krovnih prozora obezbeđuju ušuškanost, izolovanost i produženu garanciju na VELUX krovni prozor.

- Naš termo i hidroizolacioni set je već postao standard na tržištu budući da je cenovno pristupačan, a produžava garanciju na 10 godina. Proizvodi za zaštitu od toplote i kontrolu svetlosti, spoljašnje i unutrašnje roletne, korisnicima zaista obezbeđuju udobnost. Posebno je važna spoljna mrežica koja štiti staklo od pregrevanja, a samim tim i prostoriju od toplote. Oni koji imaju ovu mrežicu na svom VELUX prozoru često ističu da je ona pravi spas od velikih letnjih vrućina. Za naše podneblje ovaj proizvod je zaista neophodan i toplo ga preporučujemo svima - kaže generalna direktorka VELUX Srbija.

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Nekretnine u Srbiji - Novi talas ulaganja podstiče privredu" možete pročitati OVDE.