Svaka vrsta robe ima poseban servis - Interšped-B generalni zastupnik kompanije Lufthansa Cargo


Od 1999. godine Interšped-B između ostalih poslova vezanih za međunarodnu špediciju, posluje i u svojstvu GSSA (General Sales and Services Agent) za Srbiju i Crnu Goru, renomirane nemačke aviokompanije Lufthansa Cargo.

- Zahvaljujući postavljenim standardima Lufthanse Cargo, kao i konstantnoj obuci kadrova i softverskim unapređenjima, danas smo u mogućnosti da tržištu Srbije i Crne Gore ponudimo širok izbor servisa i usluga kojima pokrivamo veliki broj destinacija u svetu - kažu u kompaniji Interšped B.

Fokus poslovanja u poslednjih nekoliko godina je zasnovan na brzini i pouzdanosti, tako da se aviotransport u mnogim prilikama, nameće kao logična i isplativa opcija.

- Počevši od Td/Basic servisa za pošiljke kojima je cena transporta primarna pa sve do Emergency solution i Td-Flash servisa za pošiljke kod kojih je pre svega bitno što kraće vreme transporta, u stanju smo da ispunimo većinu zahteva naše privrede kao i privatnih pošiljalaca.

Servisi Safe/td1 i Safe /td2 za vrednosne i veoma osetljive pošiljke, Care/td za opasne materije, Live/td za žive životinje, Fresh/td za kvarljive robe, Coll/td za temperaturno osetljive pošiljke i ostali, su široko zastupljeni u ponudi Lufthanse Cargo i to je ono po čemu se ova kompanija izdvaja od drugih, jer za svaku vrstu robe ima u ponudi poseban servis.

U ponudi je i usluga prevoza generalnih tereta i za to su otvoreni Td-Pro i Td-Basic.

Svaka pošiljka je uneta u sistem prevoznika i prati se putem tracking-a od momenta prijema do izdavanja krajnjem primaocu. Te informacije su dostupne preko web stranice Lufthansa Cargo.

U okviru Lufthanse Cargo u ponudi je i kurirski servis Time:Matters sa svojom uslugom "Same day" koja podrazumeva uručenje robe primaocu u Evropi istog dana kada je i krenula iz Srbije, što je trenutno najbrži servis takve vrste.

Sa ovom uslugom su upoznate i veoma često je koriste i druge kurirske organizacije koje su ujedno i najveći klijenti Time Matters servisa.

Posebno se izdvaja Same Day servis za slanje matičnih ćelija u referentne laboratorije širom Evrope.

Takođe je veoma upotrebljiv za slanje hitne tenderske dokumentacije, manjih rezervnih delova i sl. Informacije o Time Matters su dostupne preko njihovog sajta.

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Transport i logistika - efikasna podrška biznisu" možete pročitati OVDE.