Prikolice i poluprikolice vrhunskog kvaliteta - "Sejari" distributer renomiranog nemačkog brenda "KRONE"


Nakon više od 14 godina prisustva na tržištu Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine, firma SEJARI d.o.o. se pozicionirala kao lider na tržištu u segmentu autobusa, kao ovlašćeni uvoznik MAN, NEOPLAN i ISUZU autobusa. Stručno osoblje u prodaji, visokoobučena lica u ovlašćenom servisu, veliki lager originalnih rezervnih delova i kompletno zaokružena procedura dovoza i carinjenja vozila, svrstava SEJARI u jedno od najbolje organizovanih preduzeća u branši.

Paralelno sa ovom delatnošću, firma SEJARI d.o.o. je ovlašćeni uvoznik priključnih vozila renomiranog nemačkog proizvođača "Bernard KRONE GmbH", poznatog po prikolicama i poluprikolicama vrhunskog kvaliteta, za prevoz paletirane robe (PROFI Liner), robe pod temperaturnim režimom (COOL Liner), gabaritne robe (MEGA Liner), kontejnera svih standarda i dimenzija (BOX Liner), itd.

U poslednjih godinu dana, SEJARI d.o.o. može da se pohvali izuzetnim povećanjem prodaje priključnih vozila KRONE. Od modela koji su najinteresantniji na tržištu i za koje su domaći prevoznici najzainteresovaniji, izdvajaju se modeli MEGA Liner u specifičnoj kombinaciji opreme, kao i najnoviji model poluprikolica "hladnjača" COOL Liner – DuoPLEX Steel.

MEGA Liner – poluprikolica za transport paletirane robe većih gabarita

Mega liner automotive

Najinteresantnija kombinacija za naše kupce je varijanta sa MEGA šasijom, koja je u prednjem delu debljine samo 80mm, uključujući i pod. Trenutno je to najmanja debljina šasije na tržištu. U kombinaciji sa najnovijim KRONE osovinama, KRONE Easy Rider pneumaticima 385/55R22.5 i EDCHA kliznim krovom, unutrašnja visina se podiže na 2850mm.

Dodatak opreme krova, tzv. adapteri visine, omogućavaju korisniku izuzetnu fleksibilnost u transportu gabaritne robe, tako da vozač može da bira da li želi unutrašnju visinu od 2850, 2900, 2950 ili 3000mm. VARIJABILNA visina sa hidrauličkim podizanjem krova – pun pogodak, širi spektar prevoza robe i sve to sa mogućnošću dodatka opreme za transport pneumatika (sertifikat "Tire Transport"), koturova i tabli lima, koturova papira, brodski i železnički transport, duplo paletiranje (novi sistem VARIOFLOOR), transport robe u AUTOMOTIVE industriji, itd.

Osiguranje tereta u toku prevoza robe jedan je od najbitnijih segmenata pri dizajniranju novih i inovativnih sistema, u čemu je KRONE jedan od lidera u Evropi. Jedan takav se izdvojio i već duže vreme je standard na svim prikolicama i poluprikolicama za transport paletirane robe, a to je MULTY LOCK sistem, koji se odlikuje velikom fleksibilnošću i mogućnostima za pozicioniranje španer zatezača na bilo koju poziciju, jer je bočni ram šasije, celom dužinom, izveden sa otvorima za čelične zakačke zatezača i to na svakih 10cm. U kombinaciji sa širokim spektrom dodataka, mogućnosti transporta i osiguranja tereta su skoro beskonačne.

COOL Liner – poluprikolica za transport robe pod temperaturnim režimom

Cool Liner MT

Od 2010. godine, proizvođač KRONE je počeo sa najboljom mogućom kombinacijom za izuzetan kvalitet, sigurnost i dugotrajan transport robe koja zahteva poseban temperaturni režim. Vrhunska termoizolovanost i čvrstoća komore izrađene najnovijom tehnologijom DuoPLEX Steel (panel od čeličnog plastificiranog lima sa dve strane, unutrašnjost ispunjena termoizolacionom penom), sa šasijom koja se produžava do prednjeg dela poluprikolice, garantuje vrhunski kvalitet.

Izbor rashladnog uređaja (Thermo King ili Carrier), sa širokom paletom sistema i opreme koja može da se bira prilikom poručivanja, kao što su sistem za duplo paletiranje robe, dvozonski temperaturni režim (pregradni zid, drugi isparivač…), bočna vrata za istovar robe i slično, omogućavaju izuzetno širok spektar mogućnosti transporta, sa svim potrebnim potvrdama i sertifikatima koji su potrebni u specifičnim slučajevima.

Mnoge manje i veće kompanije u Srbiji su nam u poslednjih godinu dana ukazale poverenje i proširile su ili zamenile deo svog voznog parka sa najnovijim modelima KRONE prikolica i poluprikolica, PROFI Liner, MEGA Liner, COOL Liner i BOX Liner, kažu u kompaniji SEJARI d.o.o.

Dokazan kvalitet proizvođača "Bernard KRONE" u kombinaciji sa ozbiljnošću i profesionalnošću tima SEJARI d.o.o. donelo je povećanje prodaje u 2015. godini, za više od 400% u odnosu na predhodnu godinu, a svaki kupac, bez obzira da li je kupac jednog ili više vozila, može da očekuje maksimalnu pažnju i profesionalni odnos u saradnji sa timom firme SEJARI d.o.o. Beograd.



Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Logistika pokreće Vaš biznis" možete pročitati OVDE.