"SugarCRM" - Vodeće rešenje za upravljanje odnosima sa klijentima


Jedan od osnovnih razloga zbog koga se softver za upravljanje odosima sa klijentima (CRM) ne koristi dovoljno je što su ova rešenja uglavnom dizajnirana za menadžere, a najviše ga zapravo koriste ljudi iz prodaje i marketinga, svakoga dana, cele godine.

Ako zaista želite da vaša prodaja sa entuzijazmom prihvati CRM, proverite da li im sistem nudi jednostavano, intuitivno korisničko iskustvo i da li pruža sve informacije i mogućnosti koje su neophodne.

"SugarCRM" je dizajniran da pomogne kompanijama da zaista prodaju više dajući im kontekstualne informacije o svakom klijentu, u svakom trenutku, na bilo kom mestu. Razvijen na "open source" platformi nudi jednostavno, pristupačno, napredno rešenje za upravljanje odnosima sa klijentima bez obzira na veličinu kompanije koja ga koristi.

Prava vrednost je upravo u fleksibilnosti jer "SugarCRM" nudi najširi spektar mogućnosti implementacije i integracije. Bez obzira da li želite "on-premise", hibridno ili "cloud" rešenje "SugarCRM" možete koristiti bilo gde i bilo kada.

"PSTech" kao partner "SugarCRM" od 2009. godine implementira projekte na ovoj "open source" platformi. Najveće funkcionalnosti koje ga čine "vizionarom" u svetu upravljanja odnosa sa klijentima su: jasna i jednostavna cenovna politika bez skrivenih troškova, brza i jednostavna implementacija, intuitivan interfejs i privlačan dizajn, podržava integracije sa društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Linkedin…), funkcioniše na svim platformama (Windows, Linux, Android, IOS), možete ga koristiti gde god se nalazite (mobilna i aplikacija za tablete) i velika "open source" zajednica koja ga konstantno unapređuje. Takođe, ovo je jedno od najpristupačnijih rešenja na tržištu.

"SugarCRM" omogućava potpuni 360 C pogled na klijenta, a vašim zaposlenima postaje moć alat koji čini da budu efikasniji svaki dan – rešenje koje nudi jedinstvenu vrednost i pomaže kompanijama da rastu - CRM koji ćete stvarno koristiti.

Više informacija i kontakt na: www.pstech.rs

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Poslovni softver - radnik budućnosti" možete pročitati OVDE.