24. Međunarodna turistička berza i sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo METUBES, Budva, od 16. do 18. aprila 2015. godine - Jadranski sajam Budva


foto: jadranskisajam.co.me


24. Međunarodna turistička berza i sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo METUBES

16 - 18 aprila 2015. godine



Turizam je savremeni društveni i ekonomski fenomen koji uprkos globalnoj ekonomskoj krizi ostaje jedan od najbrže rastućih privrednih grana. Više od dvije decenije dugom tradicijom održavanja ove prestižne turističke manifestacije, potvrđeno je da je METUBES repoznat kao uspješna poslovna platforma turističke ponude Crne Gore i regiona.


Sajam turizma prezentuje potencijale turističke privrede u mjestu pružanja usluge i omogućava da učesnici aktivnostima preduzetim tokom trajanja manifestacije potencijalnim klijentima i partnerima pruže potpunu inormaciju o turističkim proizvodima koji nude. Isto tako, Crna Gora postaje emitivno tržište koje privlači one koji svoje aranžmane nude u regionu i šire. Vrlo važan segment čini oprema za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, oprema i kozmetika za spa i wellness centre, oprema za kazina i igraonice, kao i oprema za upražnjavanje raznih vidova odmora i turizma koji predstavljaju dio savremenog hotelskog biznisa. Neizostavna je ponuda pratećih djelatnosti koje su u funkciji turizma kao što su obrazovne institucije, advertising agencije, softverske kompanije, medijske kuće, telekomunikacijske ustanove, agencije za zapošljavanje u turizmu i sl. Kvalitetu manifestacije će doprinijeti bogat, sadržajan i raznovrstan program manifestacije kreiran u skladu sa aktuelnim privrednim trendovima. Koristimo priliku da Vas podsjetimo i na paletu popusta koju Vam nudimo. Blagovremenim prijavljivanjem i uplatom za učešće na Sajmu pruža Vam se mogućnost da pozitivna razlika između uloženih sredstava i ostvarenih rezultata bude još veća.

Za sve informacije i operativne aktivnosti, budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona + 382 33 410 407 i email: turizam@jadranskisajam.co.me, sme@jadranskisajam.co.me.


Pozivno pismo

Prijava