Kopaonik - turistička destinacija za sva godišnja doba


Već godinama Kopaonik nije rezervisan samo za zimu, već predstavlja destinaciju koja je aktuelna tokom cele kalendarske godine. Za ljubitelje skijanja mart je omiljeni mesec da se uhvati najlepše planinsko sunce i "poslednja žica", a ono što posebno raduje su 50 odsto niže cene smeštaja i jeftiniji "ski pass". Kada se tome dodaju noviteti na ski stazma u vidu novih instalacija poslednje generacije, na lokacijama Krčmar i Gvozdac, uživanje u martovskom skijanju je zagarantovano. Od sredine marta, noćenje na bazi polupansiona u hotelu "Grand" u ponudi je po ceni već od 60 EUR, u hotelu "Angella" od 45 EUR, a za decu do 12 godina obezbeđene su dodatne pogodnosti. Za one koji se rađe odlučuju za apartmanski smeštaj, u ponudi su promotivne akcije koje podrazumevaju jednu ili dve noći gratis u sedmodnevnom aranžmanu u "Apartmanima Konaci".

Osim zimskih aranžmana, "MK Mountain Resort" će i ove godine predstaviti ponudu za predstojeću prolećnu i letnju sezonu. Upravo u tom periodu cene smeštaja na Kopaoniku u proseku su niže i do 50 odsto u odnosu na zimu, a zabavni i adrenalinski sadržaji biće na raspolaganju gostima tokom celog leta.

U letnjoj ponudi "MK Mountain Resorta" su promotivni paketi koji obuhvataju celodnevnu zabavu u prirodi – pool party, roštilj na otvorenom, pešačke ture, aktivnosti zabavnog parka – bob na šinama, zip line i tjubing, kao i brojne druge aktivnosti. Vikend paket od dva noćenja na bazi polupansiona sa uključenim dodatnim sadržajima za aktivan odmor u prirodi, u ponudi je po ceni već od 110 EUR po osobi. Osmodnevni paketi sa smeštajem u "Apartmanima Konaci****" u okviru kojih se u ceni smeštaja dobija gratis paket dodatnih sadržaja - izbor spa & wellness usluga, roštilj, aktivnosti zabavnog parka, kao i rekreativne aktivnosti u prirodi, u ponudi su već od 123 EUR po osobi.

Posetioci na Kopaoniku mogu da uživaju u laganim šetnjama, pešačkim turama, panoramskoj vožnji žičarom Pančić, vožnji bicikala po specijalno određenim rutama, nezaboravnom letu paraglajdingom, vožnji četvorotočkašima po neuređenim stazama, jahanju konja, raftingu na Ibru, kao i sadržajima zabavnog parka - zip line, bob na šinama i tjubing, uz brojne popuste i pogodnosti.

Za sve one koji žele da se okrenu zdravom načinu života, preporuka su letnji kampovi hrono ishrane, kao i tradicionalni košarkaški kamp i škola jezika za najmlađe, sa aktivnim vannastavnim programima koji razvijaju zdrave navike i ljubav prema prirodi još od malih nogu.

Uskršnji promotivni paketi podrazumevaju tri do sedam noćenja na bazi polupansiona u hotelu "Grand", kreativne radionice za decu, laganu pešačku turu, kuglanje i druge sdržaje za celu porodicu i u ponudi su po ceni već od 171 EUR po osobi.

Promotivne cene smeštaja i mnoštvo dodatnih sadržaja u narednom periodu, dovoljni su razlozi da se odlučite za odmor na Kopaoniku. O svim aktivnostima koje vas očekuju na planini, informišite se i putem vrlo praktične mobilne aplikacije "Ski Serbia summer".

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Turizam u Srbiji - pun kofer izazova" možete pročitati OVDE.