Visokogradnja inženjering doo Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DRUŠTVO VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
ADRESA
Španskih boraca 14IV26, 11070 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Vladan Radovanović

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO je Društvo, sposobno da samostalno izvede sve najzahtevnije poslove iz oblasti građevinarstva, kako putne infrastrukture, linijskih vodova i dr. niskogradnje, tako i svakojake objekte, javne, namenske ili stambene upotrebe. VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO zapošljava gotovo 20 iskusnih inženjera sa specijalističkim licencama za obavljanje najrazličitijih zadataka što nas čini pravom „inženjering“ firmom.

VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO praktikuje samostalno projektovanje, samostalno izvođenje svih građevinskih radova, mašinskih radova, mašinsko-montažnih radova, elektro radova, i uglavnom sve što radi samostalno i predfinansira.

Visokogradnja inženjering d.o.o. Beograd je napredovala od 2004. godine i u mnogome proširila svoje delatnosti, tako da sada ima i :

- Ogranak: Wing Club Hotel (tri zvezdice) u Jagodini u čijem sastavu posluje i Wing Club Apartments (četiri zvezdice) u Jagodini.
- Ogranak: Visokogradnja inženjering d.o.o. Beograd je napravila PRVU CNG PUMPU podred Autoputa E 75 , na zemni gas - metan i to na pola puta izmedju Beograda i Niša . Poseduju sve licence ali i opremu za utiskivane metana u automobile, autobuse , kamione i trejlere , kao i za trgovanje prirodnim zemnim gasom na Stanici i van nje
-Visokogradnja inženjering d.o.o. Beograd je napravila i potpuno završila prvo zatvoreno stambeno naselje u Jagodini „TSApp“ koje se sastoji od 6 stambenih zgrada i ima 145 stanova , i svu komunalnu infrastrukturu , 24 sata nadzor i recepciju , što je po prvi put u Jagodini ponuđeno tržištu . Ukupno prodajne površine 12.000 m2
-Visokgradnja inženjering d.o.o. Beograd je ušla u CERGO FRIGHTER na Aerodromu KONSTANTIN VELIKI u Nišu i tamo u saradnji sa samim Aerodromom postavila svoju opremu za GROUND HANDLING sa velikim očekivanjima gde i dalje ulaže.
-Na lokaciji "BAZA", pored građevinske mehanizacije i servisa-garaže, uskladišten je solidan izbor najrazličitijeg građevinskog materijala za sivu fazu građenja, zanatske radove i uređenje.
Visokogradnja inženjering d.o.o. je organizovala Velikoprodajno i Maloprodajno Skladište Građeviskog Materijala kako za svoje potrebe tako i za prodaju trećim licima.
-Fabrika betona


Vesti