La Fantana d.o.o. Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
LA FANTANA DOO PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU TRGOVINU I USLUGE
ADRESA
Patrijarha Dimitrija 12g, 11090 Beograd
Odgovorno lice
Igor Bosančić
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
La Fantana posluje na srpskom tržištu od 2004. godine, a dokaz uspešnosti i poverenja je stabilna liderska pozicija kompanije u oblasti distribucije vode pomoću water cooler aparata. Danas imamo preko 10.000 klijenata, više od 23.000 instaliranih water coolera i aparata za filtriranje vode, a godišnje proizvedemo preko 22.000.000 litara prirodne negazirane mineralne vode. Proizvodnju i flaširanje vode obavljamo u sopstvenoj modernoj fabrici u Mitrovom Polju. Posedujemo HACCP sertifikat za sisteme bezbednosti hrane.

Iako water cooler aparati predstavljaju zaštitni znak kompanije, ponosni smo što smo od “water cooler” kompanije, postali “water solution” kompanija. Sveobuhvatnu ponudu za snabdevanje kvalitetnom vodom za piće za biznis i privatne korisnike, La Fantana je zaokružila najnovijim tehnološkim rešenjem – aparatima za filtriranje vode.

U 2015. godini, La Fantana je proširila ponudu za biznis korisnike, pa sada pored paketa usluga koji uključuju aparate za vodu, na radnom mestu možete da uživate i u šoljici savršene espresso kafe. Nova usluga podrazumeva besplatno korišćenje aparata za espresso i italijansku prženu kafu u zrnu vrhunskog kvaliteta.

Vesti