Phiwa d.o.o. Subotica


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PHIWA DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU SUBOTICA
ADRESA
Matije Korvina 17, 24000 Subotica
Odgovorno lice
Valeria Tot
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Filantropija
Galerije
Opis delatnosti
Kompanija „PHIWA“ d.o.o. Subotica osnovana je u avgustu 2002. godine. Delatnost firme je investiranje, izgradnja, nekretnine, trgovina, logistika i hotelsko-ugostiteljske delatnosti.
U sastavu firme „PHIWA“ su:

Logistički centri u Subotici, Senti i Zrenjaninu, i

Hotelsko-kongresni i poslovni centar Galleria – koji se nalazi u Subotici.

Korektno i pošteno poslovanje i pridržavanje svih ugovora za nas su sami po sebi razumljivi i predstavljaju osnovu našeg poslovanja. Mi izrazito negujemo odnose sa opštinama i klijentima, i prilagođavamo se željama svih naših saradnika. Sve to nas je učinilo pouzdanim partnerom u poslu.

2017. godine renoviran je Wellness Centar, u sklopu Hotela Galleria, na 400 kvadratnih metara. Wellness centar nudi najkvalitetnije tretmane u službi zdravlja i lepote tela i duha, uslužne kapacitete poput Finske saune, Parne saune, Tuš doživljaj, Hladnu kupku, Tepidarijume, Slanu sobu i Hidromasažne kade. Osim ovih osnovnih sadržaja, nudimo i vrhunski program masaža, tretmana tela i kozmetičkih usluga.

Svakim novim projektom, „PHIWA“ želi da podigne kvalitet ponude u okruženju u kojem posluje. U nama možete pronaći pouzdanog partnera za sve kvalitetne ideje.

Vesti